Η Patriot, στα πλαίσια της έκθεσης Computex 2016, ανακοίνωσε μία σημαντική προσθήκη στην σειρά solid state drives της με την ονομασία Ignite, που έχει στόχο να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών στους τομείς της χωρητικότητας και της ταχύτητας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την σειρά Ignite SSD τον Ιανουάριο του 2015 με δύο μοντέλα στα 480GB και 960GB και λίγο μετά ανακοίνωσε και ένα μοντέλο χωρητικότητας 240GB. Μόλις πρόσφατα ωστόσο ανακοίνωσε μία multi-terabyte λύση, και αυτή έχει την ονομασία Ignite SSD 2TB, και όπως θα καταλάβατε προσφέρει χωρητικότητα 2TB.

 

“Το 2TB Ignite προσφέρει στους καταναλωτές τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς που περιμένουν από την σειρά Ignite σε συνδυασμό με την επιπλέον χωρητικότητα που απαιτούν οι power users” είπε ο Les Henry, Vice President of Engineering της Patriot Memory.

 

Το solid state drive εξοπλίζεται με ελεγκτή Phison S10 και επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής (sequential) έως και 560MB/s και 500MB/s. Το drive κάνει χρήση του form factor 2,5” και χρησιμοποιεί το SATA III 6,0Gb/s interface για την σύνδεση του με τον υπολογιστή.

 

Το Patriot Ignite SSD 2TB θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, με άγνωστη για την ώρα τιμή. Καλύπτεται από 3ετή εγγύηση.

 

Link.png Site: Techpowerup