Άνοιγμα στο κοινό των gamer κάνει η TCL με τις νέες της 6 Series οι οποίες θα φέρουν πιστοποίηση THX.

Με τα Xbox Series X και PS5 να κυκλοφορούν οσονούπω, στην TCL θέλησαν να εκμεταλλευτούν την περίσταση και να εστιάσουν στο κοινό των gamer. Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε η συνεργασία με την THX όσον αφορά στις επερχόμενες 6 Series τηλεοράσεις της TCL οι οποίες και θα φέρουν την πιστοποίηση της πρώτης (θυμίζουμε ότι ενσωματώνουν τεχνολογία Quantum Dot και υποστηρίζουν Dolby Vision και Dolby Atmos).

Όπως ανακοίνωσε η THX, τα μοντέλα 6 Series υποβλήθηκαν σε περισσότερες από 400 δοκιμές προκειμένου να ελεγχθούν τα χρώματα, οι τόνοι και οι εικόνες, ενώ οι τεχνικοί των δύο εταιρειών συνεργάστηκαν για να πετύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στη φωτεινότητα, την ισορροπία του λευκού, τα επίπεδα του μαύρου και το gamma. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε μάλιστα στη φωτεινότητα καθώς επίσης και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου για τη μετάβαση από μια σκοτεινή εικόνα σε μία φωτεινή -όλα αυτά θα ενεργοποιούνται στο πλαίσιο του gaming mode.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι άνοιγμα στους gamer πέραν της TCL πραγματοποιεί και η ίδια η THX. Μόλις πέρυσι η αμερικανική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1983 από τον George Lucas και έχει ως έδρα το Σαν Φρανσίσκο) συνεργάστηκε με τη Razer για την ανάπτυξη του gaming headset Kraken Ultimate. Το αν οι κινήσεις της θα έχουν και συνέχεια, θα το μάθουμε λογικά τους προσεχείς μήνες.

  • Like 2