Η εταιρεία TCL είχε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο συνεδριακό κέντρο του Λας Βέγκας στο οποίο βρήκαμε όλες τις νέες συσκευές που ανακοίνωσε πρόσφατα, μεταξύ των οποίων και τα κινητά TCL 40 R 5G, TCL 40 SE και TCL 408. 

Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν την βελτιωμένη τεχνολογία οθόνης NXTVISION, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και κύρια κάμερα με AI που βασίζεται σε αισθητήρα 50MP. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, στόχος της είναι να προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές ώστε όλοι οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν μία ομαλή εμπειρία χρήσης και να συνδέονται, να εξερευνούν και να διαμοιράζονται περιεχόμενο με υψηλές ταχύτητες.

Το TCL 40 R 5G διαθέτει επεξεργαστή υψηλής απόδοσης με ενσωματωμένο μόντεμ 5G (ο επεξεργαστής κατασκευάζεται στα 7nm) ώστε ο χρήστης του να απολαμβάνει αστραπιαίες, συνδεδεμένες εμπειρίες όπου και αν βρίσκεται. 

image.jpeg.5d9482f7913d71a203405ea687642ca0.jpeg

Η οθόνη του TCL 40 R 5G έχει διαγώνιο 6,6 ιντσών, είναι τεχνολογίας NXTVISION και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5.000 mAh (η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία έως και 2 ημερών με τυπική χρήση).

 

Το TCL 40 SE από την άλλη είναι σχεδιασμένο για απολαυστική κατανάλωση περιεχομένου και για αυτό διαθέτει διπλά στερεοφωνικά ηχεία που συνδυάζονται άψογα με την οθόνη 6,75 ιντσών HD+ και των 90 Hz για μία εξαιρετικά ομαλή και ζωντανή οπτική και ακουστική εμπειρία. Η συσκευή εξοπλίζεται με τριπλή 50MP AI κύρια κάμερα, με εμπρόσθια κάμερα 8MP και με μπαταρία 5.010 mAh ενώ θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις όσον αφορά τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο (4GB RAM/128GB storage και 6GB RAM/256GB storage).

Αν θέλετε να τραβάτε ωραίες φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια, το TCL 408 ενσωματώνει μία… υπερ-κάμερά 2-σε-1 όπως την ονομάζει η Κινέζικη εταιρεία (hyper camera), η οποία συνδυάζει την κύρια κάμερα 50MP και έναν βελτιωμένο φακό macro για τη λήψη εικόνων σε εκπληκτικά υψηλή ανάλυση. Το TCL 408 διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών ανάλυσης HD+, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh με τεχνολογία έξυπνης φόρτισης, οκταπύρηνο επεξεργαστή και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

image.jpeg.7c2b57bcdd5b5e53d1520f549efa10ef.jpeg

 

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε στα πλαίσια της έκθεσης CES και τα ακουστικά MOVEAUDIO Air για μία καθηλωτική ακουστική εμπειρία. Ανάμεσα στα «δυνατά χαρακτηριστικά» των συγκεκριμένων ακουστικών είναι η μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα (έως και εννέα ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως 32 ώρες αναπαραγωγής μουσικής μαζί με τη θήκη), ο ελαφρύς σχεδιασμός (4,4 γραμμάρια), η άνετη εφαρμογή καθώς και ο ισορροπημένος, κρυστάλλινος ήχος. Ο τελευταίος είναι το αποτέλεσμα του νέου 10mm Hybrid PU+PET οδηγού με επίστρωση από τιτάνιο. Η εξαιρετική επίσης επικοινωνία ενισχύεται από τα τέσσερα συνολικά AI-enhanced μικρόφωνα με την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Τα MOVEAUDIO Air της TCL επίσης είναι αδιάβροχα (IPX4) και θα κοστίζουν περίπου 40 ευρώ.