H επερχόμενη σειρά των notebooks της Toshiba που θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10, θα διαθέτει ένα νέο πλήκτρο για την ενεργοποίηση της ψηφιακής βοηθού Cortana με ένα πάτημα.

Σύμφωνα με τον Jeff Barney, General Manager και Vice President της επιχείρησης PC της Ιαπωνικής εταιρείας στην Αμερική, το πλήκτρο “Cortana” θα βρίσκεται πάνω αριστερά και κοντά στα πλήκτρα λειτουργιών (function keys) ενώ πρόσθεσε πως η εταιρεία θα συμπεριλάβει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό σε όλη την γκάμα των υπολογιστών Windows 10 της εταιρείας (across the board, top to bottom).

 

Η προσθήκη του πλήκτρου, θα βοηθήσει τους χρήστες να ενεργοποιούν με μεγαλύτερη αμεσότητα την ψηφιακή βοηθό των Windows 10, αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα με το “voice activation” που υπάρχουν για την ενεργοποίηση της.

 

Επιπλέον οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να ψάχνουν στην οθόνη για να εντοπίσουν το on-screen button της Cortana. Όπως ανέφερε ο Jeff Barney, αυτό το ειδικό πλήκτρο, θα εξασφαλίσει ότι η “Cortana ακούει, όταν το επιθυμείτε”.

 

gallery_286955_2114_31937.jpg

 

Link.png Site: Digital Trends