Η Vivo, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone παγκοσμίως, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ευρώπη όχι όμως στην Ελλάδα.

Για να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, η Vivo αναφέρει ότι υπήρξαν σημαντικές διεργασίες προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος μεταξύ των οποίων και συνεντεύξεις με 9.000 άτομα από την Ευρώπη. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της, η Vivo θα έχει πλέον παρουσία σε έξι ευρωπαικές αγορές και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία. Η αρχή θα γίνει με ένα από τα καλύτερα smartphone της εταιρείας, το X51 5G, το οποίο είναι στην ουσία το μοντέλο X50 που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι στην Κίνα. Το κύριο χαρακτηριστικό του βρίσκεται στην κύρια κάμερα του των 48MP η οποία διαθέτει τεχνολογία σταθεροποίησης «gimbal» που είναι αρκετά ανώτερη από την τεχνολογία OIS σύμφωνα με τη Vivo. 

Vivo-Europe.jpg.e63c1c426e62185c869482b59e997b28.jpg

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του Vivo X51 είναι η παρουσία υπερευρυγώνιας κάμερας 8MP, ευρυγώνιας κάμερας στας 13MP (f/2.46) αλλά και ενός τηλεφακού με υποστήριξη 5x οπτικού zoom με OIS. Στο εσωτερικό υπάρχει ακόμα το Snapdragon 765 chipset που δεν αποτελεί την κορυφαία πρόταση της Qualcomm. Η οθόνη των 6,56 ιντσών της συσκευής στηρίζεται στην τεχνολογία OLED, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και χαρίζει σύμφωνα με την εταιρία φοβερά χρώματα. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι σίγουρα αρκετός με τα 256GB ενώ και η αυτονομία αναμένεται σε ικανοποιητικά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4,315mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W.

Η τιμή του Vivo X51 5G έχει οριστεί στις 749 λίρες για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, μια τιμή που αφορά το μοντέλο με 8GB μνήμη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για το κόστος της συσκευής σε ευρώ στις υπόλοιπες χώρες. Παράλληλα η Vivo θα διαθέσει στην ευρωπαική αγορά και τη σειρά Υ με τα πιο οικονομικά μοντέλα Y70, Y20s και Y11s.

  • Like 2
  • Sad 1