Η γνωστή εταιρεία ρολογιών και αξεσουάρ μόδας ανακοίνωσε την Τρίτη γενιά των smartwatches Q Venture και Q Explorist που τρέχουν Android Wear 2.0 και βασίζονται στο chipset Snapdragon 2100.

Και τα δύο smartwatches θα κυκλοφορήσουν με μεταλλικό ή χρυσαφί φινίρισμα και με μεταλλικό μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι (μπορούν να αλλάζουν). Το Q Venture διαθέτει κάσα με διάμετρο 42mm ενώ το Q Explorer είναι 44mm σε διάμετρο, με το πάχος και των δύο smartwatches να είναι 12mm. Το Q Explorist ξεχωρίζει από το Q Venture επειδή είναι ελαφρώς μεγαλύτερο αλλά και επειδή διαθέτει δύο επιπλέον πλήκτρα.

 

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, και τα δύο smartwatches έχουν αυτονομία “all-day” ενώ υποστηρίζουν steps, distance και calorie tracking. Επίσης είναι καλύπτουν τις προδιαγραφές IP67 όσον αφορά στην αδιαβροχοποίηση τους, αν και αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να τα φοράτε στο κολύμπι.

 

Και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Fossil με τιμές που ξεκινούν από τα $255 έως και $275 (με το μεταλλικό μπρασελέ το κόστος είναι επιπλέον $20). Οι αποστολές των δύο smartwatches θα ξεκινήσουν από τις 24 Σεπτεμβρίου.

 

gallery_286955_4121_243079.jpg

 

Link.png Site: GSMArena