Έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει μέσω crowdfunding περίπου 300.000 δολάρια, το Star.21 της Oaxis είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά και αποτελεί μία διαφορετική πρόταση στα fitness bands.

Με ασυνήθιστο σχεδιασμό που δεν περιλαμβάνει κάποια οθόνη αλλά 21 LEDs σε σχήμα αστεριού, εμφανίζει με διαφορετικό τρόπο την πρόοδο σας αλλά και την ώρα και εστιάζει χωρίς έκπληξη σε μετρήσεις γύρω από την καθημερινότητα σας και τη γυμναστική.

 

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή για iPhone και Android, καταγράφει τον αριθμό των βημάτων που θα κάνετε μέσα σε μία ημέρα όπως επίσης την απόσταση που διανύετε αλλά και την ποιότητα του ύπνου σας.

 

Επιπλέον καταγράφει κατά τις τρεις πρώτες ημέρες χρήσης τις συνήθειες του χρήστη καθώς το φοράει και στη συνέχεια του εμφανίζει ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο περιλαμβάνει τον αριθμό βημάτων που θα πρέπει να κάνει καθημερινά όπως και τον αριθμό των θερμίδων που θα πρέπει να καταναλώσει.

 

Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα σε έξι διαφορετικά χρώματα και με τιμή περίπου στα 55 ευρώ (ενημέρωση: και στα €37 με τη χρήση του κωδικού OS21CN).

 

 

Link.png Site: CNET