Ο γνωστός leakster, Evan Blass, έδωσε στην δημοσιότητα πρόσφατα φωτογραφίες ενός νέου smartwatch της Fitbit, που διαθέτει περισσότερες δυνατότητες από το Versa, και αναμένεται να υποστηρίζει την ψηφιακή βοηθό της Amazon, Alexa.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης του, θα μπορεί να «απευθύνεται» στη ψηφιακή βοηθό της Amazon, όπως κάνουν οι χρήστες του Apple Watch στη περίπτωση της Siri. Μετά την αποτυχία του Versa Lite (κόστιζε μόλις $40 λιγότερα από το κανονικό Versa και δεν είχε αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως altimeter, gyroscope, WiFi ή ακόμα και αποθηκευτικό χώρο για μουσική) και τις σημαντικές απώλειες σε έσοδα, η Fitbit ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φέρει στην αγορά περισσότερο καινοτόμες συσκευές smartwatch.

Το επερχόμενο smartwatch της Fitbit επίσης φαίνεται να διαθέτει διαφορετικού τύπου οθόνη. Έτσι, αντί της LCD με το λογότυπο της εταιρείας από κάτω, θα υπάρχει μία τεχνολογίας OLED με έντονες καμπύλε. Επίσης η συσκευή φαίνεται πως διαθέτει ένα πλήκτρο, τα πρότυπα του Versa Lite και όχι τρία πλήκτρα. Θα διαθέτει heart-rate monitor, θα είναι αδιάβροχο στο κολύμπι ενώ αναμένεται να υποστηρίζεται το Fitbit Pay που υποστηρίζουν τα higher-end μοντέλα Versa. Δυστυχώς, δεν είναι ξεκάθαρο πότε η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει το νέο smartwatch, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη την διαρροή, το πιθανότερο είναι να μην αργήσει και πολύ (θα ανακοινωθεί μάλλον πριν το τέλος του καλοκαιριού).

fitbit2.thumb.jpg.21bd73f071f7880164bd89325d9e273d.jpg

Engadget