Η Garmin δεν έχει ανανεώσει τα έξυπνα ρολόγια της μεσαίας σειράς Forerunner 200 από το 2019, αλλά είναι έτοιμη να καλύψει το κενό με μια σημαντική αναβάθμιση, προσθέτοντας άλλη μια επιλογή για απαιτητικούς αθλητές. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το Forerunner 255, τη «συνέχεια» του 245 που προσθέτει πλήρη υποστήριξη για τρίαθλο, καθώς και καλύτερο GPS πολλαπλών ζωνών. Άλλα νέα χαρακτηριστικά που βλέπουμε είναι η υποστήριξη Garmin Pay αλλά και εργαλείων προετοιμασίας αγώνα που περιλαμβάνουν ένα widget πολλαπλών λειτουργιών και μια "πρωινή αναφορά" με δεδομένα ύπνου και προτάσεις για την προπόνησή σας. Μπορείτε επίσης να περιμένετε πλήρη παρακολούθηση των καρδιακών σας παλμών και άλλα στατιστικά στοιχεία από τα HRM-Pro ή Running Dynamics Pod της Garmin.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα για την κατηγορία. Σε πλήρη λειτουργία smartwatch, η αυτονομία φτάνει τις 14 ημέρες χρήσης ενώ με πλήρως ενεργοποιημένο το GPS αναμενόμενα πέφτει δραματικά στις 30 ώρες. Η σειρά Forerunner 255 είναι διαθέσιμη άμεσα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 350 δολάρια για το Forerunner 255S των 41 χιλιοστών ενώ την ίδια τιμή διαθέτει και το μεγαλύτερο μοντέλο των 46 χιλιοστών. Πιο ακριβά είναι τα μοντέλα που υποστηρίζουν αναπαραγωγή μουσικής από αντίστοιχες υπηρεσίες όπως Amazon Music, Deezer και Spotify, με κόστος 400 δολαρίων για το 255S Music και το 255 Music. 

solar.jpeg.4371bd4dea5d93d03eef4a4388d70f1c.jpeg

Για πιο απαιτητικές καταστάσεις η Garmin λανσάρει επίσης το Forerunner 955 Solar. Το ηλιακό πάνελ που βρίσκεται μέσα στο γυαλί χαρίζει έως και 20 ημέρες χρήσης και 49 ώρες με ενεργό GPS - χρήσιμο για δρομείς μεγάλων αποστάσεων ή για οποιονδήποτε που δεν θέλει τη συνεχή φόρτιση. Το ρολόι διαθέτει ακόμα μια οθόνη αφής για ευκολότερη πλοήγηση όταν δεν αρκούν τα πέντε κουμπιά που είναι υπεύθυνα για το χειρισμό. Περιλαμβάνεται ακόμα multi-band GPS, το ίδιο που διαθέτει και το Forerunner 255, υποστήριξη αναπαραγωγής μουσικής και Garmin Pay ενώ μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς σας παλμούς. Το 955 Solar είναι άμεσα διαθέσιμο με κόστος 600 δολαρίων, ενώ ένα πιο «βασικό» σε χαρακτηριστικά Forerunner 955 διατίθεται με 100 δολάρια λιγότερα.

  • Like 3
  • Thanks 1