Λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα του Star Wars: The Rise of the Skywalker στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Garmin παρουσίασε την Legacy Saga Series, που αποτελείται από δύο smartwatches με λεπτομέρειες από το σύμπαν του Star Wars.

Το Rey Special Edition λέγεται ότι από άποψη σχεδιασμού βασίζεται στο lightsaber που χρησιμοποιεί η κεντρική ηρωίδα στην ταινία και διαθέτει λευκού χρώματος κάσα και δερμάτινο λουράκι ενώ το στεφάνι έχει μεταλλικό φινίρισμα και το καντράν φέρει τα διακριτικά των Jedi. Ο χρήστης του smartwatch μπορεί επίσης να αλλάξει watch faces με θέματα βασισμένα στην Rey.

Ομοίως, το Darth Vader Special Edition διαθέτει μαύρου χρώματος λουράκι με κόκκινες λεπτομέρειες που συμβολίζουν το κόκκινο lightsaber που χρησιμοποιεί ο Darth Vader ενώ από στην εσωτερική μεριά του διαθέτει γκρι χρώματος nubuck. To μαύρου χρώματος στεφάνι διαθέτει λεπτομέρειες από το κόκπιτ το TIE Advanced X1 σύμφωνα με την Garmin. Όπως και στην περίπτωση του Rey Special Edition, προσφέρεται επιλογή από watch faces, animations, διακριτικά, εμβλήματα κ.ά.

Και τα δύο smartwatches έχουν όμοιες δυνατότητες και προσφέρουν health monitoring κατά την διάρκεια της ημέρας και sleep tracking –με μετρήσεις από το ενσωματωμένο παλμικό οξύμετρο επίσης- αλλά και stress και hydration tracking ενώ δεν απουσιάζουν οι ειδοποιήσεις σε περίπτωση που διαπιστωθεί ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός κ.ά. Φυσικά, αποτελούν δύο εξαιρετικούς activity trackers και μπορούν να παρακολουθούν πολλούς διαφορετικούς τύπους άσκησης, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερες από 20 apps indoor και outdoor αθλημάτων κ.ά. Επίσης παρέχουν πρόσβαση στο Garmin Connect IQ store, υποστήριξη σε υπηρεσίες μουσικής όπως το Spotify αλλά και σε ανέπαφες πληρωμές κ.ά. Η αυτονομία τους μπορεί να φτάσει και τις 8 ημέρες. Το κόστος τόσο του Rey Special Edition όσο και του Darth Vader Special Edition είναι $399,99.

star_wars_garmin_main-1280x720.jpg.677597ead11d17432bb9ffa13da362f8.jpg

Εκτός από τα παραπάνω δύο special edition smartwatches, η Garmin παρουσίασε και το vívofit jr. 2 fitness tracker band για παιδιά, του οποίου το design είναι επίσης εμπνευσμένο από τον κόσμο του Star Wars. Το smartband είναι αδιάβροχο και η αυτονομία του μπορεί να φτάσει έως και στον ένα χρόνο (η μπαταρία αλλάζει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη).

Το companion app για το κινητό, επιτρέπει στα παιδιά να «ξεκλειδώνουν» νέες περιπέτειες και οι χαρακτήρες του Star Wars λειτουργούν ως προσωπικοί προπονητές παρακινώντας τα να εξασκούνται αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το smartband προσφέρει βασικές λειτουργίες παρακολούθησης δραστηριότητας, και λειτουργεί ως χρονόμετρο αλλά και ως ξυπνητήρι. Το κόστος του vívofit jr. 2 είναι $69,99.  

SlashGear | SlashGear

  • Like 2
  • Sad 1