Mετά το Forerunner 645 Music (ένα ρολόι που στοιχίζει $449,99), η Garmin ανακοινώνει και το vivoactive 3 Music. Πρόκειται για ένα οικονομικότερο always-connected ρολόι, με fitness/ health tracking χαρακτηριστικά και τιμή $299,99.

Και οι δύο συσκευές, μπορούν να «χωρέσουν» στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο τους 500 μουσικά κομμάτια, οπότε για να ακούτε μουσική όταν αθλείστε δεν είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας και το κινητό. Μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία μέσω του υπολογιστή ή να τα κατεβάσετε από το iHeartRadio (θα υποστηρίζεται σύντομα και Deezer) και στη συνέχεια πριν βγείτε στον δρόμο ή στον στίβο να το “ζευγαρώσετε” με τα αγαπημένα σας ασύρματα ακουστικά.

Η κάσα του vivoactive 3 Music είναι κατασκευασμένη από πολυμερή υλικά με το ρολόι να αντέχει στο νερό (5ATM) προσφέροντας και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών αλλά και VO2 max tracking. Στο σύνολο των αισθητήρων συμπεριλαμβάνονται επίσης altimeter, thermometer, compass, gyro και accelerometer. Μπορείτε να αλλάξετε εφόσον το θέλετε λουράκι (20mm) όμως ένα official band θα σας στοιχίσει $29.99.

To Garmin vivoactive 3 Music έχει ενσωματωμένο GPS. Με ενεργά τα GPS tracking και music playing, η αυτονομία δεν ξεπερνάει τις 5 ώρες, ωστόσο σε λειτουργία “smartwatch”, η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει περίπου 7 ημέρες. Στο ρολόι είναι προ-φορτωμένες περίπου 15 tracking apps που καλύπτουν σχεδόν τα πάντα, από yoga μέχρι ασκήσεις με βάρη. Επίσης μπορείτε να τσεκάρετε τον καιρό μέσω του AccuWeather πριν βγείτε από το σπίτι αλλά και να γνωρίζετε πότε έφτασε το Uber που καλέσατε (ή όχημα της Lyft). Μέσω επίσης της υπηρεσίας Garmin Pay υπάρχει η δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών ενώ χάρη στο integration με τις συσκευές SmartThings μπορείτε να ελέγχετε τις έξυπνες –συμβατές- συσκευές στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας το ρολόι σας.

vivoactive3m1.jpg.3535411a62a70d448be7dc6754de439d.jpg

Η συσκευή χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της ίδιας της Garmin που βεβαίως είναι συμβατή με το κινητό σας, για να ελέγχετε ειδοποιήσεις ή για να ελέγχετε τη λειτουργία των action cameras VIRB της ίδιας της εταιρείας. Το κόστος του Garmin vivoactive 3 Music είναι $299,99 ενώ του απλού μοντέλου vivoactive 3 έχει πέσει στα $249,99.

GSMArena