Το νέο συλλεκτικό smartwatch της Fossil έρχεται στα χρώματα της Razer και με υποστήριξη Chroma

Κατά τη διάρκεια της CES 2022, οι Fossil και Razer αποκάλυψαν το συλλεκτικό Gen 6 smartwatch, που είναι ντυμένο στα χρώματα της εταιρείας Razer.

To Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch είναι ουσιαστικά το ίδιο Gen 6 smartwatch του περασμένου έτους, με διαφορά τα λουριά που έρχονται σε μαύρο και πράσινο χρώμα, με τρία διαφορετικά θέματα στο λειτουργικό. Το Chroma θέμα επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει τα χρώματα, όπως γίνεται και με τον φωτισμό των Razer πληκτρολογίων. Τα άλλα δύο θέματα είναι το Text που δείχνει την ώρα, και ένα αναλογικό θέμα (Analogue).

Πέρα από τα λουριά και τα θέματα, το Fossil Gen 6 έρχεται με το Wear OS 2 της Google, το οποίο θα αναβαθμιστεί σε Wear OS 3 προς τα μέσα του έτους. Το Gen 6 smartwatch κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, με μεγάλη έμφαση η ταχεία φόρτιση σε 80% μόλις σε 30 λεπτά και το γρήγορο Qualcomm Snapdragon Wear 4100 Plus chip του. Το smartwatch επίσης περιέχει GPS, αισθητήρα καρδιακών παλμών, αισθητήρα οξυγόνου αίματος και Bluetooth 5.0 LE συνδεσιμότητα.

Μελλοντικά θα προστεθεί και υποστήριξη για την Alexa του Amazon, κάτι το οποίο θα γίνει σύντομα σύμφωνα με την εταιρεία. Η Alexa θα είναι προεγκατεστημένη και θα ενεργοποιηθεί όταν η Amazon προσθέσει τη συγκεκριμένη έκδοση στο App Store της Google. Το smartwatch είναι ήδη διαθέσιμο, με την τιμή να ξεκινάει από τα $329. Η συλλεκτική έκδοση περιορίζεται σε 1,337 κομμάτια και κοστίζει λίγο παραπάνω από την βασική έκδοση του Gen 6 ($299).

Ένας αντιπρόσωπος της Fossil δήλωσε πως η συνεργασία με την Razer έγινε για να δοκιμάσουν αν το gaming κοινό ενδιαφερθεί για τα προϊόντα τους, είτε είναι νέος πελάτης είτε κάποιος που θα ενδιαφερθεί για ένα συλλεκτικό προϊόν. Τέλος, το Gen 6 smartwatch έκανε το ντεμπούτο του την ίδια μέρα με τη Zephyr Pro μάσκα της Razer, τις Enki Pro Hypersense gaming καρέκλες και το Project Sophia gaming desk prototype.