Το οποίο έρχεται με ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποστηρίζει τη Siri όταν συνδεθεί με iPhone

Τη διάθεση του νέου της smartwatch ανακοίνωσε η Garmin στη CES 2022, το Venu 2 Plus, το οποίο έρχεται με ενσωματωμένο μικρόφωνο και φωνητική βοήθεια σε σύγκριση με το απλό Venu 2 που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου, το Venu 2 Plus μπορεί πλέον να αξιοποιήσει τη Siri, όταν συνδεθεί με iPhone μέσω Bluetooth. Η ενσωμάτωση με Siri προσφέρει όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στα iPhone, το οποίο σημαίνει πως μπορεί να στείλει μηνύματα, να κάνει κλήσεις και άλλες λειτουργίες.

4_garmingvenu2plus.jpg.941ad0bf0f9f64d1ca6d8821b29ea15a.jpg

Με επιφάνεια 43 χιλιοστών, το Venu 2 Plus ξεχωρίζει από το Apple Watch λόγω του σχεδιασμού του. Όπως και πολλά smartwatch στην αγορά, έτσι και το Venu 2 Plus έρχεται με πολλές δυνατότητες παρακολούθησης υγείας. Μπορεί να παρακολουθεί σφυγμούς, αναπνοή, καθημερινά επίπεδα ενέργειας, άγχος, ύπνο και έχει ενσωματωμένο παλμικό οξύμετρο.

Όσο για τη διάρκεια μπαταρίας, το Venu 2 Plus αντέχει έως και 9 ημέρες, αισθητά μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με το Apple Watch. Επιπλέον, είναι συμβατό και με Android συσκευές σε αντίθεση με το Apple Watch που είναι συμβατό μόνο με iPhone.

Οι συσκευές της Garmin δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην άθληση με πολλές εφαρμογές για διάφορα προγράμματα εγκατεστημένα, όπως και λειτουργίες προπόνησης κλπ. Τέλος, το Venu 2 Plus είναι διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας έναντι $450.

  • Like 1