Η οικογένεια Vivo των wearables της Garmin μεγαλώνει, με την εταιρεία να παρουσιάζει στη φετινή IFA τρεις νέες προτάσεις, τα Vivoactive 3, Vivomove HR και Vivosport.

Το Vivosport απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταγράφουν τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, ενώ αποτελεί το πρώτο wearable της Garmin που προσφέρει υποστήριξη εκτίμησης VO2, του μέγιστου όγκου οξυγόνου που καταναλώνετε δηλαδή ανά λεπτό. Στην επιφάνειά του υπάρχει οθόνη η οποία ενεργοποιείται με gestures ή όταν ο χρήστης παραλαμβάνει ενημερώσεις από τις εφαρμογές που έχει στο smartphone του. Η μπαταρία σύμφωνα με την Garmin μπορεί να διαρκέσει έως και 5 ημέρες, με το χρόνο να πέφτει δραματικά όταν χρησιμοποιούμε το GPS.

 

P1120204.JPG

 

Το Vivoactive 3 έχει τη μορφή έξυπνου ρολογιού, διαθέτοντας στον τομέα αυτό αρκετά κοινά στοιχεία με τις σειρές Fenix και Forerunner της εταιρείας. Ο κάτοχός του μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα 15 προκαθορισμένα προφίλ ασκήσεων, μεταξύ των οποίων snowboarding, ανέβασμα σκαλιών και γιόγκα.

 

P1120207.JPG

 

Τέλος το Vivomove HR αποτελεί και την πρόταση της Garmin που ξεχωρίσαμε, αρχικά εξαιτίας του πανέμορφου σχεδιασμού ο οποίος δεν προδίδει σε καμία περίπτωση ότι έχουμε να κάνουμε με ένα έξυπνο ρολόι. Με στρογγυλό σχεδιασμό, αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, το Vivomove HR διαθέτει κλασσικό σχεδιασμό, χωρίς digital crown και τη δυνατότητα να αλλάξουμε το λουράκι. Μια μικρή οθόνη στην επιφάνεια του, εμφανίζει μια σειρά από πληροφορίες όπως ειδοποιήσεις, βήματα και όχι μόνο, ενώ μπορούμε να απαντήσουμε γρήγορα σε γραπτά μηνύματα με προκαθορισμένες φράσεις.

 

garmin1.jpg

 

Και τα τρία μοντέλα αναμένονται στην αγορά αυτή την εορταστική περίοδο, με τιμή $200 για το Vivosport και $300 για τα Vivoactive 3 και Vivomove HR.