Η Γαλλική κατασκευάστρια έξυπνων συσκευών Withings επεκτείνει την οικογένεια smartwatches της παρουσιάζοντας τα μοντέλα Steel HR Sapphire.

Τα νέα μοντέλα διατηρούν το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό στυλ ωστόσο έρχονται με κρύσταλλο ζαφείρι για αυξημένη αντοχή. Η εταιρεία ανακοίνωσε δύο μοντέλα με κάσα 36mm που έρχονται με λευκό ή μπλε χρώματος καντράν και ροζ χρυσή ή ασημένια απόχρωση στην κάσα και στο μικρό στεφάνι τους (White-Rose Gold ή Blue-Silver) καθώς και ένα μεγαλύτερο μοντέλο στα 40mm με μαύρου χρώματος καντράν και γκρι απόχρωση (Slate Grey) στο στεφάνι και στην κάσα. Η τελευταία είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ τα λουράκια είναι δερμάτινα.

Η σειρά Steel HR υποστηρίζει έξυπνες ειδοποιήσεις, έχει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και προσφέρει connected-GPS tracking (αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται από το κινητό τηλέφωνο του χρήστη), sleep tracking και διάφορα προφίλ για συγκεκριμένα σπορ.

SteelHR_Sapphire.png.01b91fff39891ddc5790060125d59bac.png

Η Withings ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει αξιολογηθεί στις 25 ημέρες με καθημερινή, απλή χρήση και στις 5 ημέρες σε λειτουργία «workout». Και οι τρεις συσκευές επίσης είναι water resistant έως στα 50 μέτρα. Οι συσκευές υποστηρίζουν Bluetooth και είναι συμβατές με όλα τα κινητά που διαθέτουν iOS 10 ή νεότερη έκδοση ή Android Marshmallow ή νεότερη έκδοση. Και οι τρεις συσκευές στοιχίζουν €299,95.

GSMArena

  • Like 1