Η Western Digital δήλωσε πως η παραγωγή σκληρών δίσκων στις πληγείσες από τις πλημμύρες εγκαταστάσεις τις ξανάρχισε, έξι εβδομάδες μετά.

 

Ένα κτίριο λοιπόν, στη περιοχή της Bang Pa-in, το οποίο είχε βυθιστεί στις 15 Οκτωβρίου σε νερό που έφτανε τα έξι πόδια, ξανάρχισε την παραγωγή.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WD, John Coyne, δήλωσε: «Το πάθος, η επιμονή, η εφευρετικότητα υπήρξε εξαιρετική και μας έδωσε τη δυνατότητα να επιτύχουμε σημαντική πρόοδο, με τη μερική αποκατάσταση της λειτουργίας μας στην Ταϊλάνδη, πολύ πριν από τις πρώτες προσδοκίες μας, όταν έγινε το χτύπημα από τις πλημμύρες.

 

Πολλά μένουν να γίνουν, αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ικανοποιημένοι με την προσπάθεια και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας υποστήριξης από τους προμηθευτές μας και τους στρατηγικούς μας πελάτες.»

 

Ωστόσο, οι 120 εκατομμύρια μονάδες σκληρών δίσκων που αναμένεται να παραχθούν, θα υπολείπονται σε σχέση με τη ζήτηση της τάξεως των 180 εκατομμυρίων μονάδων που προβλέπεται να υπάρξει το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ένω η Western Digital λέει ότι οι ελλείψεις είναι δυνατόν να συνεχιστούν μέχρι τουλάχιστον τον Μάρτιο.

 

Το κτίριο άδειασε εντελώς από τα νερά στις 17 Νοεμβρίου, το ρεύμα αποκαταστάθηκε στις 26 Νοεμβρίου και η παραγωγή ξανάρχισε στις 30 Νοεμβρίου. Αυτές τις μέρες γίνεται αποκατάσταση και τον υπολοίπων κτηρίων της WD στην περιοχή.

Source.png Πηγή: Δορυφορικά Νέα