Στα περιθώρια της έκθεσης IFA 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Βερολίνο, στη Γερμανία, η γνωστή Western Digital ανακοίνωσε τη κάρτα μνήμης SanDisk Ultra microSDXC UHS-I 400GB.

Δύο χρόνια μετά τη παρουσίαση της SanDisk Ultra microSDXC 200GB, η εταιρεία διπλασιάζει τη χωρητικότητα ενώ παράλληλα διατηρεί τον form factor και προσφέρει στους απαιτητικούς σημερινούς χρήστες την ελευθερία να αποθηκεύουν και να διαμοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο χωρίς περιορισμούς. Για να πετύχει το παραπάνω, η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την δική της τεχνολογία μνήμης flash, το δικό της design και διαδικασίες παραγωγής που της επέτρεψαν να χωρέσει περισσότερα bits ανά die.

 

Η κάρτα SanDisk Ultra microSDXC UHS-I 400GB είναι ιδανική για τους χρήστες smartphones και tablets που μπορούν να αποθηκεύσουν έως και 40 ώρες βίντεο ανάλυσης Full HD με ταχύτητα έως και 100MB/s (με τη συγκεκριμένη ταχύτητα μπορούν να μεταφέρουν έως και 1200 φωτογραφίες το λεπτό).

 

Επιπλέον, και επειδή η κάρτα μνήμης καλύπτει τις προδιαγραφές A1 App Performance Class, οι χρόνοι φόρτωσης των apps είναι ταχύτεροι. Το κόστος της SanDisk Ultra microSDXC UHS-I 400GB είναι $249,99 και καλύπτεται από εγγύηση δέκα ετών.

 

Να θυμίσουμε, ότι η Western Digital ολοκλήρωσε την εξαγορά της SanDisk τον Μάϊο του 2016 έναντι περίπου $16 δισεκατομμυρίων (η Κινέζικη εταιρεία Unisplendour που σχεδίαζε να εξαγοράσει το 15% της Western Digital ως μέρος της αρχικής συμφωνίας των $19 δισεκατομμυρίων έκανε πίσω την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να ρίξει την αξία της συμφωνίας στα $16 δισεκατομμύρια τελικά).