Ανακοινώθηκε από την κατασκευάστρια αποθηκευτικών μέσων WD, η κυκλοφορία μίας νέας εξωτερικής HDD μονάδας My Passport Ultra, χωρητικότητας 4ΤΒ, η οποία εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της SuperSpeed USB 3.0 συνδεσιμότητας.

Η νέα My Passport Ultra πρόταση των 4TB προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit AES (σε επίπεδο hardware), ενσωματώνει Dropbox ή Baidu Cloud Backup (ανάλογα την περιοχή) και συνοδεύεται από το λογισμικό WD Backup, μέσω του οποίου μπορείτε να προγραμματίσετε την αποθήκευση δεδομένων τοπικά, εύκολα και γρήγορα.

 

Το μοντέλο διατίθεται με μαύρο περίβλημα, ενώ τα μικρότερης χωρητικότητας μοντέλα της σειράς κυκλοφορούν και σε ροζ, βυσσινί, μπλε και λευκό χρώμα. Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου των 4 TB, η WD σχεδιάζει και την κατάργηση του εισαγωγικού μοντέλου των 500GB, ξεκινώντας πλέον τη γκάμα της από το μοντέλο του 1ΤΒ.

 

Το νέο αποθηκευτικό μέσο είναι ήδη διαθέσιμο, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, έναντι 159.99 δολαρίων (Promo Price $139.99) και συνοδεύεται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα (ίσως και μέσα στο επόμενο τρίμηνο) και την κυκλοφορία ενός αντίστοιχου μοντέλου σε έκδοση My Passport Ultra Metal ή σε My Passport Ultra for Mac.

 

Link.png Site: TechnoBuffalo