Η αναβάθμιση SSD που περιμένατε για το Steam Deck και το ROG Ally είναι πλέον εφικτή.

Η Western Digital αποκάλυψε τον WD_Black SN770M, ο οποίος είναι ένας SSD M.2 2230 που έχει κατασκευαστεί ειδικά για φορητές συσκευές παιχνιδιών.

Ο νέος SSD είναι διαθέσιμος σε τρεις χωρητικότητες: 500GB, 1TB και το πολυπόθητο μέγεθος των 2TB. Κατά γενική ομολογία, είναι δύσκολο να βρείτε δίσκους SSD M.2 2230 για το Steam Deck και ακόμη πιο δύσκολο να τους βρείτε σε μέγεθος 2TB. Μέχρι στιγμής, οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν λύσεις από τους Sabrent Rocket και Corsair MP600. 

Η Western Digital φαίνεται πάντως να υποτιμά τον ανταγωνισμό. Το μοντέλο 2TB κοστίζει 220 δολάρια, ενώ το 2TB Rocket της Sabrent - η μόνη άμεσα διαθέσιμη επιλογή αυτής της χωρητικότητας, κοστίζει 250 δολάρια. Οι υπόλοιπες προτάσεις της WD διαμορφώνονται τουλάχιστον στην αγορά των ΗΠΑ με κόστος 75 δολαρίων για τη χωρητικότητα των 500GB και 110 δολαρίων για το μοντέλο του 1TB.

Αυτές είναι οι τιμές που έχει ορίσει η Western Digital, αλλά αξίζει να επισημάνουμε ότι o WD_Black SN770M είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στην αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων Best Buy, με σαφώς υψηλότερες τιμές, προς 130 και 240 δολάρια για τα μοντέλα 1TB και 2TB, αντίστοιχα.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την Ευρωπαϊκή διάθεση της πρότασης της Western Digital.

  • Like 3