Ασύρματη broadband πρόσβαση στο Internet θα απολαμβάνουν πλέον, οι επισκέπτες και οι ασθενείς του Ιατρικού Αθηνών, που εντάχθηκε προσφάτως στο δίκτυο Forthnet HotSpot.

 

Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, με αντικείμενο την ένταξη της ομώνυμης νοσοκομειακής μονάδας στο δίκτυο των Forthnet HotSpot, το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης broadband πρόσβασης στο internet στην Ελλάδα.

 

Ειδικότερα, η Forthnet ανέλαβε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση σχετικού συστήματος για τους νοσηλευτικούς ορόφους και τους χώρους αναμονής του Ιατρικού Αθηνών που εδρεύει στο Μαρούσι, όπου προσφέρεται πλέον, άμεση και γρήγορη Wi-Fi πρόσβαση.

 

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή έργου ανάλογου εύρους στο χώρο νοσηλείας στη χώρα μας.

 

Σήμερα το δίκτυο των Forthnet HotSpot αριθμεί περισσότερα από 170 σημεία.

 

Τρόποι πρόσβασης στα Wi-Fi ΗotSpots

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πρόσβασης στο ασύρματο δίκτυο της Forthnet με κόστος από εξαιρετικά ακριβό έως ανεκτό.

 

Με την απόκτηση μια κάρτας προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης NetKey Wi-Fi μπορείτε να έχετε 2 ώρες πρόσβαση στο διαδίκτυο με 6 ευρώ και 1 μέρα (24 ώρες) με 14 ευρώ (όσο σχεδόν ένας μήνας συνδρομής στο σπίτι).

 

Επιπλέον μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της υπηρεσίας Wi-Fi Premium SMS, με την οποία αποκτάτε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης για χρήση 20 λεπτών στέλνοντας τη λέξη WiFi στο 4568. Η χρέωση για 20 λεπτά είναι 1,19 ευρώ.

 

Τέλος η πιο συμφέρουσα προσφορά είναι μία συνδρομή Forthnet Wi-Fi με μηνιαίο κόστος 21,3 ευρώ με απεριόριστη ασύρματη πρόσβαση.

 

Η Forthnet προσφέρει στους χρήστες των ασύρματων υπηρεσιών της τη δυνατότητα να συνδέονται από το εξωτερικό με μια σειρά από συμφωνίες με roaming providers.

 

Source.png Πηγή: e-go.gr