Η Amped Wireless ανακοίνωσε ένα νέο router στην σειρά ασύρματων συσκευών υψηλής εμβέλειας για το σπίτι ή το γραφείο της εταιρείας με την ονομασία TAP-R3, το οποίο ανήκει στην TAP Series και διαθέτει οθόνη αφής με διαγώνιο 4,0 ιντσών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλο το σπίτι και έρχεται με ιδιαίτερα γρήγορη διαδικασία setup που δεν απαιτεί κάτι περισσότερο από μερικά taps με το δάχτυλο σας για να ολοκληρωθεί. Αν και η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνεται σε μερικά απλά βήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο, αφού προσφέρεται γρήγορη πρόσβαση σε πολλά χαρακτηριστικά του router για την ρύθμιση Guest Networks, WiFi Access Schedule, User Access Control, της ισχύος του σήματος WiFi στο Signal Coverage Controls κ.ά.

 

Πρόκειται για ένα αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις router, το οποίο όμως ενσωματώνει 12 high-power amplifiers και τρεις high-gain κεραίες (εσωτερικές και εξωτερικές) για να μπορεί να παραδώσει έως και 800mW ισχύος (WiFi output power). Έτσι είναι ικανό να στείλει σήμα WiFi σε περιοχές όπως στον πάνω όροφο του σπιτιού ή έξω στην αυλή, χωρίς απώλειες και να προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη που ζητάτε διαπερνώντας τους τοίχους και εξαλείφοντας τα νεκρά σημεία. Το TAP-R3 επίσης της Amped Wireless ενσωματώνει επεξεργαστή της Qualcomm που εγγυάται τις πλέον αξιόπιστες συνδέσεις. Το Amped Wireless TAP-R3 κοστίζει $199,99.

 

gallery_286955_2308_5635.jpg

 

Link.png Site: TechPowerUp