Το Redmi Note 3 αποτελεί ένα από τα best seller της Xiaomi, με την κινέζικη εταιρεία να ξεκινά άμεσα τη διάθεση της επόμενης αναβάθμισης στο Android 6.0.1 Marshmallow.

Η συσκευή πρωτοκυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο με Android 5.0 Lollipop και λίγο διάστημα μετά η Xiaomi ξεκίνησε τις δοκιμές για να φέρει την επόμενη έκδοση στη συσκευή, με τις καθυστερήσεις όμως να οδηγούν στη σημερινή ημέρα. Η αναβάθμιση που αφορά την παγκόσμια έκδοση της συσκευής, φέρνει και το γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, το MIUI στην έκδοση 8.1.1.0 ενώ περιλαμβάνει και την αναβάθμιση ασφαλείας που κυκλοφόρησε η Google το Νοέμβριο για την πλατφόρμα της.

 

Στα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να δουν οι κάτοχοι της συσκευής η οποία κυκλοφορεί πλέον επίσημα και στη χώρα μας, περιλαμβάνεται ένα νέο σύστημα δικαιωμάτων, με τον χρήστη να αποφασίζει ακριβώς τι θέλει να διαμοιράσει και πότε σε κάθε εφαρμογή. Εκτός από διάφορες αισθητικές αλλαγές, ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η λειτουργία Doze η οποία είναι υπεύθυνη για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας οδηγώντας σε μεγαλύτερη αυτονομία, απενεργοποιώντας την εκτέλεση εφαρμογών όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται.

 

Link.png Site: GSMArena