Τα εξαιρετικά φθηνά Mi Band και Mi Band Pulse της Xiaomi, αποτελούν ιδιαίτερα επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά των wearable συσκευών της Κίνας.

Με κόστος $15 για το Mi Band και $16 για το Mi Band Pulse, αποτελούν ορισμένες από τις οικονομικότερες προτάσεις στον χώρο των wearable συσκευών, ενώ παράλληλα προέρχονται από μια αξιόπιστη εταιρεία. Χάρη στον Lei Jun, CEO και ιδρυτή της Xiaomi, και τη φωτογραφία που ανέβασε στο Weibo, έχουμε μια πρώτη γεύση αναφορικά με το πως θα είναι το Mi Band 2, η νέα γενιά του δημοφιλούς activity tracker.

 

Το Mi Band 2 φαίνεται να διαθέτει οθόνη LCD και κουμπί, στοιχεία που έλειπαν από τον προκάτοχό του. Επομένως, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στοιχεία άμεσα, όπως τον καρδιακό παλμό τους.

 

gallery_363048_2550_747.jpg

 

Το σημαντικότερο ερώτημα όμως είναι εάν το Mi Band 2 θα καταφέρει να διατηρήσει τη χαμηλή τιμή του προκατόχου του, παρά την προσθήκη των νέων δυνατοτήτων.

 

Το Mi Band 2 αναμένεται να παρουσιαστεί σε event της Xiaomi στις 10 Μαϊου, μαζί με το Xiaomi Mi Max και την έκδοση 8 του MIUI.

 

Link.png Site: TheVerge