Παράλληλα με τη νέα σειρά Redmi Note 13, η Xiaomi ανακοίνωσε και τα νέα ακουστικά Redmi Buds 5 που έρχονται σε δύο εκδόσεις. 

Αρχικά τα Redmi Buds 5 έρχονται σε 3 χρώματα (Μαύρο, Άσπρο και Μπλε), υποστηρίζοντας ενεργή ακύρωση θορύβων για απομόνωση των εξωτερικών θορύβων έως και 46dB. Έτσι το ANC των νέων Redmi Buds είναι κατά 11dB είναι πιο αποτελεσματικό από την προηγούμενη γενιά αν και πολλοί θα προτιμήσουν την υποστήριξη πιστοποίησης IP54 για άνετη χρήση και κατά τη γυμναστική ή κάτω από βροχή. 

Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο Bluetooth 5.3 κάτι που έρχεται μαζί με την υποστήριξη Fast Pairing για άμεση σύνδεση με ένα android smartphone. Άλλα πλεονεκτήματα που φέρνει το Bluetooth 5.3 είναι το χαμηλό latency, κάτι που θα εκτιμήσουν οι gamers, αλλά και δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε 2 συστήματα, είτε αυτά είναι laptop, smartphone ή tablet.

image.jpeg.e082169eaa2a9fddc38e2bfb9b5cf575.jpeg

Η Pro έκδοση των Redmi Buds 5 «παίζει» αναμενόμενα σε πιο Pro επίπεδα ήχου, με driver 11mm αλλά και ένα tweeter στα 10mm. Καλύτερη ενεργή ακύρωση θορύβου (52db) με παρουσία δύο μικροφώνων σε κάθε ακουστικό αλλά και αυτονομία έως 10 ώρες είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των Redmi Buds 5 Pro. Φυσικά όπως ισχύει και στο μικρότερο αδερφάκι τους, υποστηρίζουν πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP54 και ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές. Σε ότι αφορά την αυτονομία, αυτή επεκτείνεται κατά 38 ώρες αν γίνει χρήση της θήκης φόρτισης. 

Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας από τις 25 Ιανουαρίου με τιμές €49,9 (Redmi Buds 5) και €89,9 (Redmi Buds 5 Pro)