Η οποία μεταξύ άλλων χρήσεων, πιθανότατα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για selfies

Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το Mi 11, που σύμφωνα με τις κριτικές είναι μια πολύ αξιόλογη ναυαρχίδα, συνυπολογιζομένου και την τιμή της. Όπως όλα δείχνουν όμως, η εταιρεία κρατούσε κάτι ακόμη καλύτερο, καθώς το Mi 11 Ultra έρχεται με κάποιες επιπλέον τροποποιήσεις.

Ο YouTuber Tech Buff PH ανέβασε ένα δεκάλεπτο βίντεο όπου παρουσιάζει μια συσκευή την οποία αποκαλεί Mi 11 Ultra (με αριθμό μοντέλου M2102K1G). Παρόλο που το αρχικό βίντεο διαγράφηκε, υπάρχει ακόμη ως unlisted και αποκαλύπτει ίσως το πιο ολοκληρωμένο smartphone/ναυαρχίδα του 2021.

Σίγουρα το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της συσκευής είναι το πίσω μέρος, που όχι μόνο περιέχει τους τρεις φακούς, αλλά και μια μικρή οθόνη. Το μέγεθός της καθιστά δύσκολη την υποστήριξη αφής, με την πιο πιθανή χρήση να είναι για λήψη selfies.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας, το Mi 11 Ultra φαίνεται να προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το βασικό μοντέλο, με βασικό φακό 50MP, 48MP ultra-wide snapper και 48MP περισκοπική κάμερα με 120x ψηφιακό ζουμ. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει φακός 20MP.

Η μπαταρία ανέρχεται στα 5,000mAh και θα υπσοτηρίζει γρήγορη φόρτιση με 67W ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Συγκριτικά, το Mi 11 με 55W φόρτιση χρειάζεται 55 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, το οποίο σημαίνει πως το Mi 11 Ultra θα απαιτεί ακόμη λιγότερο χρόνο.

Μια ακόμη προσθήκη είναι η IP68 ανθεκτικότητα νερού, που ίσως το καθιστά το πρώτο smartphone της Xiaomi με πιστοποιημένη μέτρηση αντοχής νερού. Στο παρελθόν είδαμε αδιάβροχες συσκευές, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται με επίσημη IP μέτρηση.

Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή θα έρχεται με το Snapdragon 888 SoC, WQHD+ OLED οθόνη 6,67 ιντσών στα 120Hz και ηχεία της Harman Kardon. Όλα αυτά αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για μια premium συσκευή, με την τιμή να αναμένεται κοντά στα $1,000 αν όχι παραπάνω.

Άγνωστη παραμένει η διαθεσιμότητα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει σε αγορές εκτός Κίνας, μιας και ο Youtuber που διέρρευσε τις πληροφορίες βρίσκεται στις Φιλιππίνες.

  • Like 2