Εκτός από τη σειρά Xiaomi 12, η Κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε και τα για τη σειρά Xiaomi Watch S1 αλλά και τα Xiaomi Buds 3T Pro.

Watch S1 και Watch S1 Active

To Xiaomi Watch S1 διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και 1.43 ιντσών οθόνη AMOLED με τους χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν το UI του ρολογιού στις προτιμήσεις τους ή να επιλέξουν ανάμεσα σε 200 προσόψεις. Η συσκευή διαθέτει προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι και προσφέρεται με κλασικό δερμάτινο λουράκι ή ένα ελαστικό που είναι ανθεκτικό στη σκόνη και έρχεται σε διάφορα χρώματα.

Xiaomi-Watch-S1---Watch-S1-Active_3.jpg

Το Xiaomi Watch S1 Active έρχεται με περισσότερο «σπορτίφ» εμφάνιση και στυλ και πολλές δυνατότητες προσαρμογής. Διαθέτει μεγάλη μεταλλική στεφάνη και οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών και εξασφαλισμένη αντοχή. Θα διατεθεί με ποικιλία από λουράκια σε έντονα χρώματα ενώ δεν απουσιάζει η δυνατότητα προσαρμογής του UI με περισσότερες από 200 προσόψεις.

Xiaomi-Watch-S1---Watch-S1-Active_4.jpg

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα 117 ρυθμίσεις για γυμναστική και 19 επαγγελματικές ρυθμίσεις ενώ στα χαρακτηριστικά του βρίσκεται η «αυτόματη λειτουργία» που εντοπίζει αυτόματα τη κίνηση του βαδίσματος ή του τρεξίματος, τόσο στο δρόμο όσο και σε διάδρομο. Ανάμεσα στις λειτουργίες του περιλαμβάνεται λειτουργία παρακολούθησης των παλμών, του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2), διάφορων θεμάτων γυναικείας υγείας καθώς και λειτουργία παρακολούθησης ύπνου. Το Xiaomi Watch S1 Active υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, πληρωμές με Mastercard NFC, και έρχεται με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon.

Xiaomi Watch S1 - Watch S1 Active_2.jpg

Και οι δύο συσκευές είναι αδιάβροχες (5ATM), υποστηρίζουν Bluetooth 5.2 BLE και επιδεικνύουν διάρκεια μπαταρίας έως 12 ημέρες. Το κόστος του Watch S1 είναι $199 ενώ του Watch S1 Active είναι $269.

Xiaomi Watch-Buds.jpg

Buds 3T Pro

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης τα νέα της ασύρματα ακουστικά Xiaomi Buds 3T Pro, τα οποία υποστηρίζουν υβριδική ενεργή ακύρωση θορύβου 40dB.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών λειτουργιών για την ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) ωστόσο μπορούν να αξιοποιήσουν και το Adaptive Mode το οποίο ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία των ακουστικών ανάλογα με τον ήχο στο περιβάλλον.

Χάρη στη λειτουργία Transparency επίσης, ο χρήστης μπορεί να έχει επίγνωση του χώρου και των ήχων στο περιβάλλον όταν μετακινείται (π.χ. όταν περπατά ή τρέχει στο δρόμο ή βρίσκεται για παράδειγμα στο αεροδρόμιο).

Buds 3T Pro_1.jpg

Νέα λειτουργία είναι η Dimensional Audio, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία δημιουργεί ένα φάσμα ήχου 360 μοιρών για να «προσομοιώσει» την κινηματογραφική αίσθηση. Όταν επίσης ο χρήστης ενεργοποιήσει τη λειτουργία ανίχνευσης της κίνησης του κεφαλιού (Track Head Movement), κάθε λεπτομέρεια ήχου διατηρεί τη θέση της, δημιουργώντας έτσι μια τρισδιάστατη εμπειρία ακόμα και όταν ο χρήστης κουνάει το κεφάλι τους.

Buds-3T-Pro_2.jpg

Τα νέα ακουστικά Xiaomi Buds 3T Pro κάνουν χρήση της τεχνολογίας Bluetooth 5.3 BLE και διαθέτουν αυτονομία 6 ωρών (24 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης). Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση IP55 και επομένως αντέχουν στη σκόνη και στον ιδρώτα. Το κόστος τους είναι $199.

  • Like 4