Ο νέος φορτιστής είναι τύπου GaN (Gallium Nitride) για γρηγορότερες φορτίσεις αλλά και μικρότερο μέγεθος.

Η Xiaomi μετά τις ανακοινώσεις των Mi 10T, Mi 10T Pro αλλά και του Mi 10T Lite, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για το νέο έξυπνο ρολόι Mi Watch όπως επίσης και τον νέας γενιάς φορτιστή Mi 65W ο οποίος μάλιστα είναι τύπου GaN.

Το Mi Watch είναι διαφορετικό από το Mi Watch το οποίο τρέχει λειτουργικό σύστημα Android WearOS. Το τελευταίας έκδοσης έξυπνο ρολόι της Xiaomi, έχει την ίδια οθόνη AMOLED 1.39’’ με το Mi Watch Color/Revolve, διαθέτει αναβαθμισμένες λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης αλλά διαθέτει το proprietary λειτουργικό σύστημα της εταιρίας και όχι το wearOS. Παρέχει υποστήριξη για 117 διαφορετικούς τύπους ασκήσεων, εξοπλίζεται με έξι διαφορετικούς αισθητήρες ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο GPS.

xiaomi-mi-watch-amoled-othoni-2.jpg.29e9a56b9d5b9dbdeca31b0973352f84.jpg

Το smartwatch της Xiaomi διαθέτει περισσότερα από 100 διαφορετικά watch faces, παρέχει απομακρυσμένη λειτουργία της κάμερας του smartphone, υποστηρίζει emojis στις ειδοποιήσεις, φωνητικές εντολές μέσω Amazon Alexa και πολλά άλλα ακόμη. Η Xiaomi αναφέρει πως με μία φόρτιση το Mi Watch θα έχει έως και 16 ημέρες αυτονομίας.

Το Mi Watch θα γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα στην τιμή των €99 ενώ θα παρέχονται και έξι επί πληρωμή επιλογές για το λουράκι.

xiaomi-mi-65w-gan.jpg.ed73b4ddddd6d0beae100eca4f16e2e5.jpg

Το άλλο προϊόν που παρουσίασε η Xiaomi ήταν ο νέος γρήγορος φορτιστής Mi 65W όπου το δυνατό του χαρτί είναι το γεγονός ότι είναι τύπου GaN. Χάρη στην τεχνολογία Gallium Nitride (Νιτρίδιο του Γαλλίου), ο φορτιστής έχει μικρότερο μέγεθος από τους καθιερωμένους ενώ την ίδια στιγμή παρέχει ισάξιες επιδόσεις σε σύγκριση με τους φορτιστές τύπου Silicon (πυρίτιο).

  • Thanks 1