Στα τέλη Οκτωβρίου, η Xiaomi παρουσίασε τη σειρά smartphones Redmi Note 11 στην Κινέζικη αγορά και σήμερα, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση της σειράς και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Σύμφωνα με την Κινέζικη εταιρεία, η σειρά Redmi Note είναι εξαιρετικά δημοφιλής καθώς μέχρι σήμερα και σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πωληθεί πάνω από 240 εκατομμύρια μονάδες!

Η νέα σειρά αποτελείται από τα μοντέλα Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11 Pro Plus τα οποία έρχονται με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τις «Κινέζικες εκδόσεις» (!) με το πρώτο να είναι το οικονομικότερο από τα τρία μοντέλα. Και οι τρεις συσκευές μοιάζουν μεταξύ τους με την εταιρεία να προτιμά τον «επίπεδο σχεδιασμό» για το μεταλλικό πλαίσιο των συσκευών της αυτή τη φορά.

Redmi Note 11

Το «απλό» μοντέλο βασίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon 680 της Qualcomm και διαθέτει 4 GB ή 6 GB μνήμης, 64 GB ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 6,43 ιντσών FHD+ η οποία διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz.

Redmi-Note-11-5G_3.jpg

Η μπαταρία της συσκευής διαθέτει χωρητικότητα 5.000 mAh υποστηρίζοντας τεχνολογία ταχείας φόρτισης 33 W (η συσκευή φορτίζεται πλήρως σε 62 λεπτά). Η selfie κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 MP ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν τέσσερις κάμερες, μία 50 MP, μία υπερευρυγώνια στα 8MP, μία κάμερα macro στα 2 MP και ένας αισθητήρας βάθους 2 MP. Στον εξοπλισμό της συσκευής συμπεριλαμβάνονται πιστοποίηση IP53, θύρα υπερύθρων (IR), NFC, υποδοχή 3.5 mm, στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος στο πλαίσιο της συσκευής και το λειτουργικό σύστημα MIUI 13 (Android 11).

 

Redmi Note 11S

Το «μεσαίο» μοντέλο διαθέτει αναβαθμισμένο επεξεργαστή Helio G96 της MediaTek και οθόνη τεχνολογίας ΑΜOLED με διαγώνιο 6,43 ιντσών, επίσης ανάλυσης FHD+  και με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης 33 W. Το camera setup στο πίσω μέρος αποτελείται από την κύρια κάμερα 108 MP, μία υπερευρυγώνια κάμερα 8 MP και έναν αισθητήρα βάθους στα 2 MP. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 MP. Διαθέτει θύρα υπερύθρων (IR), υποδοχή 3.5 mm, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, NFC και στερεοφωνικά ηχεία ενώ και αυτή «τρέχει» MIUI 13.

Redmi-Note-11_2.jpg

Redmi Note 11 Pro 5G και Redmi Note 11 Pro

Οι δύο αυτές εκδόσεις διαφέρουν μόνο στον τομέα του επεξεργαστή, με την «Pro 5G» έκδοση να βασίζεται στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695 και την «Pro» έκδοση να βασίζεται στον Helio G96 της MediaTek. Κατά τα άλλα, έχουν ακριβώς ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την οθόνη να είναι 6,67 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, επίσης ανάλυσης FHD+  και με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και μπορεί να φορτίσει πλήρως μέσα σε 42 λεπτά χάρη στην τεχνολογία ταχείας φόρτισης 67 W της εταιρείας.

Redmi-Note-11-5G_1.jpg

Το camera setup στο πίσω μέρος αποτελείται από την κύρια κάμερα 108 MP, μία υπερευρυγώνια κάμερα 8 MP και έναν αισθητήρα βάθους στα 2 MP. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 MP. Πέρα από θύρα υπερύθρων (IR), υποδοχή 3.5 mm και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, οι Pro 5G και Pro εκδόσεις διαθέτουν NFC και στερεοφωνικά ηχεία και «τρέχουν» MIUI 13.

Redmi-Note-11-5G_2.jpg

Όπως ενημερωνόμαστε από τον επίσημο διανομέα, όλα τα μοντέλα της σειράς θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας, με τις τιμές να ανακοινώνονται σε λίγες ημέρες.

  • Like 4