Η νέα πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των OLED τηλεοράσεων έχει τη δυνατότητα να περνά εντελώς απαρατήρητη στον χώρο.

Το λανσάρισμα μίας OLED τηλεόρασης υπό κανονικές συνθήκες δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού πλέον η αγορά είναι γεμάτη από τέτοια μοντέλα. Στην περίπτωση της Mi TV LUX OLED Transparent Edition όμως, τα πράγματα διαφέρουν αφού η τηλεόραση που λανσάρει σε λίγες μέρες η Xiaomi στην Κίνα είναι… διάφανη!

Είτε είναι ενεργοποιημένη, είτε όχι, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει μέσα και πίσω από το γυαλί -στην πρώτη περίπτωση, απλά έχει τη δυνατότητα να εστιάσει είτε στην εικόνα της τηλεόρασης, είτε στον… εχμ… τοίχο πίσω της. Το μοντέλο είναι της τάξης των 55 ιντσών, καλύπτοντας το 93% της χρωματικής παλέτας DCI-P3, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, στατικό λόγο αντίθεσης 150.000:1 και απεριόριστο δυναμικό.

Η διάφανη τηλεόραση της Xiaomi δεν προσφέρει δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο, καθώς η πλακέτα και τα λοιπά υποσυστήματα της τηλεόρασης βρίσκονται στη βάση της (λογικό, μιας και δε θα μπορούσαν να είναι στο γυαλί). Η διάθεσή της ξεκινά στις 16 Αυγούστου στην κινεζική αγορά στην τιμή των 49.999 γουάν (περίπου 6.090 ευρώ).

  • Like 1
  • Haha 2