Η αποκάλυψη του Poco X4 Pro αναμένεται να γίνει στη MWC την επόμενη εβδομάδα, με το Amazon Γαλλίας να εμφανίζει τη συσκευή πρόωρα

Την αποκάλυψη και διάθεση των Poco X4 Pro και Poco M4 Pro 4G κατά τη διάρκεια της MWC είχε ανακοινώσει η Poco, τα οποία είναι προγραμματισμένα να γίνουν την επόμενη εβδομάδα, με το Amazon όμως να εμφανίζει το προϊόν νωρίτερα απ' ότι θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα, το Amazon Γαλλίας είχε αναλυτικές πληροφορίες για τη συσκευή, όπως τεχνικά χαρακτηριστικά και renders. Από τις εικόνες φαίνεται για μια συσκευή με επίπεδες άκρες, το housing της πίσω κάμερας να επεκτείνεται όπως και στο Mi 11 Ultra και ένα κεντρικά τοποθετημένο punch-hole. Επίσης θα υπάρχει διάθεση σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, μπλε και κίτρινο.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Amazon έκανε λόγο για χρήση Snapdragon 695 chipset, OLED οθόνη 6,67 ιντσών στα 120Hz και μπαταρία χωρητικότητας 5,000mAh με 67W ενσύρματη φόρτιση. Επιπλέον φαίνεται να έρχεται εξοπλισμένο με κύριο φακό 108MP, 8MP ultrawide φακό και 2MP macro sensor.

Στο σύνολό τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνουν πως πρόκειται για ένα Redmi Note 11 Pro με νέο σχεδιασμό, που ίσως απογοητεύσει όσους περίμεναν έναν άμεσο διάδοχο του Poco X3 Pro που χρησιμοποιούσε Snapdragon 860. Από την άλλη βέβαια φαίνεται να είναι ένα πιο ισορροποιμένο smartphone από όλες τις απόψεις και δε βασίζεται μόνο στην ισχύ και τη χωρητικότητα μπαταρίας όπως το X3 Pro.

Τέλος, το Amazon Γαλλίας είχε θέσει τη τιμή του Poco X4 Pro στα 350€, κάτι που μπορεί να αλλάξει με την επίσημη ανακοίνωση.

  • Like 1
  • Sad 2