Το κόστος υπολογίζεται στα 49,99€, με την οθόνη να ανέρχεται σε 3,97 ίντσες

Και στον χώρο των έξυπνων ρολογιών μπαίνει η Xiaomi, καθώς ακολουθεί τα βήματα των Amazon, Google και Lenovo, αποκαλύπτοντας το Mi Smart Clock. Η αποκάλυψη έγινε ως μέρος της Ευρωπαϊκής διάθεσης των Redmi 9T και Note 9T την περασμένη εβδομάδα.

Το Mi Smart Clock έρχεται με οθόνη αφής, μεγέθους 3,97 ιντσών και θα μπορεί να προβάλει βίντεο από το συνδεδεμένο σύστημα ασφαλείας του χρήστη, είτε για την ασφάλεια του εξωτερικού χώρου είτε για να ελέγχει τα κατοικίδια. Επίσης θα υπάρχει υποστήριξη Google Assistant μέσω δύο ενσωματωμένων μικροφώνων.

Η υποστήριξη Chromecast επίσης είναι ενσωματωμένη, θεωρητικά προσφέροντας επιλογή για προώθηση βίντεο μέσω YouTube, Netflix κλπ στην οθόνη του ρολογιού. Και λέμε θεωρητικά γιατί δεν έγινε κάποια σχετική επίδειξη κατά την αποκάλυψη της συσκευής.

Επιπλέον, το Mi Smart Clock θα μπορεί να προβάλει ψηφιακές συλλογές φωτογραφιών, μαζί με λειτουργία κεντρικού hub για διαχείριση έξυπνων σπιτιών. Φυσικά υπάρχει και ενσωματωμένη ηχείο, επιτρέποντας αναπαραγωγή από διάφορες streaming υπηρεσίες μουσικής. Βέβαια για όσους θέλουν απλά ένα προηγμένο ξυπνητήρι, θα υπάρχει λειτουργία Sunrise που σταδιακά θα αυξάνει το φως του δωματίου για ένα πιο ομαλό ξύπνημα.

Η τιμή του Xiaomi Mi Smart Clock υπολογίζεται στα 49,99€, αλλά ακόμη δε γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και χώρες διάθεσης.

  • Like 3