Η Xiaomi ίσως αποκαλύψει και το MIUI 13 στο event της επόμενης εβδομάδας.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε στην αποκάλυψη του Snapdragon 8 Gen 1 νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Xiaomi 12, με το βασικό μοντέλο να εμφανίζεται σε φωτογραφίες render που διέρρευσαν.

Αυτή τη φορά, η Xiaomi μέσω του Weibo ανακοίνωσε το event κατά το οποίο θα παρουσιάσει τη σειρά Xiaomi 12 και πιο συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου 13:30 (ώρα Ελλάδας). Η εταιρεία διευκρίνισε επίσης στην ίδια ανάρτηση ότι το Xiaomi 12 είναι μια ναυαρχίδα «μικρού μεγέθους» ενώ το Xiaomi 12 Pro είναι μία «ολοκληρωμένη» ναυαρχίδα.

xiaomi-12-anakoinosi-2.JPG.d207d14ae094b0c3d5e8eeef945fa039.JPG

Η αφίσα που αφορά το event μας δίνει μια πρώτη επίσημη ματιά και στα δύο τηλέφωνα, δείχνοντας μια αξιοσημείωτη διαφορά μεγέθους μεταξύ των δύο συσκευών. Η Xiaomi δεν αποκάλυψε ακόμη τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά αναμένεται το SoC Snapdragon 8 Gen 1 να βρίσκεται σε τουλάχιστον μία από τις εκδόσεις που θα παρουσιαστούν. Επίσης, τα τηλέφωνα αναμένεται να διαθέτουν ενσύρματη φόρτιση 67W ή ακόμη υψηλότερης ισχύος αλλά και οθόνες OLED 120Hz.

Οι διαστάσεις που διέρρευσαν μέσω του tipster Steve Hemmerstoffer δείχνουν ότι το βασικό μοντέλο έχει ύψος μόλις 152,7mm, καθιστώντας το ελαφρώς μεγαλύτερο από το Galaxy S21 αλλά μικρότερο από το Galaxy S20 FE και το Redmi Note 10.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη ανακοίνωση εκείνης της ημέρας, καθώς ο λογαριασμός της Xiaomi στο Weibo αναφέρθηκε και στο MIUI 13 ενώ ο συνιδρυτής της εταιρείας Lei Jun μίλησε για την ενημέρωση παράλληλα με τη σειρά Xiaomi 12. Οι ενημερώσεις του MIUI τα τελευταία χρόνια ήταν προβληματικές σε ορισμένα τηλέφωνα, αλλά η ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα ότι το νέο MIUI θα εστιάζει στην ταχύτητα και τη σταθερότητα.

  • Like 3