Με την ασύρματη φόρτιση να έχει γίνει το επόμενο μεγάλο trend τα τελευταία χρόνια στο χώρο των smartphones, η Xiaomi θέλει να κερδίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα παρουσιάζοντας τεχνολογία ασύρματης φόρτισης ισχύος 40W.

Το 2020 θα είναι μία ενδιαφέρουσα χρονιά αναφορικά με τη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης, με την Xiaomi ήδη να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το γρηγορότερο ασύρματο φορτιστή της. Ο αντιπρόεδρος της Xiaomi Chang Cheng, παρουσίασε στο Weibo τη νέα ασύρματη φόρτιση ισχύος 40W και τα αποτέλεσματα ήταν αρκετά εντυπωσιακά.

Στη δοκιμή χρησιμοποιήθηκε μία ελαφρώς παραμετροποιημένη έκδοση του Mi 10 Pro με μπαταρία 4000mAh. Η νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης σε μόλις 20 λεπτά έδωσε πίσω το 57% της συνολικής αυτονομίας του τηλεφώνου ενώ μία πλήρη φόρτιση χρειάστηκε μόλις 40 λεπτά.

Αυτή την περίοδο ο γρηγορότερος ασύρματος φορτιστής της Xiaomi φτάνει ισχύ 30W. Αν και δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε ο νέος ασύρματος φορτιστής θα γίνει διαθέσιμος, το πιο πιθανό είναι αυτός να παρουσιαστεί ταυτόχρονα με μία από τις επόμενες ναυαρχίδες της εταιρίας.

GSM Arena

 

  • Like 3