Ο γνωστός leakster Evan Blass (@evleaks) δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το πρωτότυπο μίας «three-panel» αναδιπλούμενης συσκευής που από μικρού μεγέθους tablet μετατρέπεται σε smartphone, για περισσότερη «φορητότητα» και που δείχνει –λόγω του λογισμικού- να προέρχεται από τη Xiaomi.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τα δύο ακριανά τμήματα της οθόνης διπλώνουν πίσω από το κεντρικό, μεγαλύτερης επιφάνειας τμήμα της –μάλιστα τα σημεία που διπλώνουν είναι ευδιάκριτα- για να παίρνει η συσκευή ένα περισσότερο βολικό και συμβατικό, σε μέγεθος κινητού, σχήμα.

Στο βίντεο βλέπουμε την συσκευή να βρίσκεται σε λειτουργία, και τον χρήστη να την ξεκλειδώνει και να εισέρχεται στο «συρτάρι των εφαρμογών». Από εκεί επιλέγει να «τρέξει» το app Google Maps, που μοιάζει να ανταποκρίνεται στο δίπλωμα των ακριανών τμημάτων της οθόνης (π.χ αλλάζουν θέση τα πλήκτρα χειρισμού στο κάτω μέρος του app). Στη συνέχεια, ο χρήστης της συσκευής κλείνει με μία χειρονομία από κάτω προς τα πάνω το Google Maps για να επανέλθει στις εφαρμογές και να επιλέξει από εκεί τις ρυθμίσεις.

Τον περασμένο Ιούλιο, η ιστοσελίδα ET News είχε αναφέρει σε άρθρο της, ότι η Xiaomi βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης ενός «out-folding» κινητού, και πως είχε βάλει στόχο να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, και όπως είναι γνωστό, η Κινέζικη εταιρεία, όπως απέδειξε και με την κυκλοφορία της Mi Mix σειράς, γνωρίζει πώς να κατασκευάζει «bezel-less» smartphones.

Δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την συσκευή που βλέπουμε σε αυτό το αρκετά σκοτεινό βίντεο, με τον ίδιο τον Evan Blass να εκφράζει επιφυλάξεις για την αυθεντικότητα του.

Engadget

  • Like 2