Ίσως πρόκειται για την προσιτή σειρά που επικεντρώνεται κυρίως στη φωτογραφία και τις κάμερες.

Εικόνες render που κυκλοφόρησαν στο Weibo δείχνουν τη νέα σειρά smartphone Xiaomi Civi και αποκαλύπτουν βασικές λειτουργίες αλλά και σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η σειρά Civi θα διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας αν και για την ώρα είναι άγνωστες οι λεπτομέρειες για τους αισθητήρες.

xiaomi-civi-1.JPG.45ff873d2e8b9b7f7b020afc01e94d07.JPG

Οι εικόνες δείχνουν επίσης μία selfie κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος του Civi, ένα ηχείο στην κάτω πλευρά μαζί με μια θύρα USB-C, πλήκτρα έντασης και ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στα δεξιά αλλά και αισθητήρα υπέρυθρων στην πάνω πλευρά. Η Xiaomi αποκάλυψε πως το Civi θα έχει βάρος 166 γραμμαρίων και πάχος που δεν θα ξεπερνά τα 6.98mm.

Η νέα σειρά έχει προγραμματιστεί να αποκαλυφθεί πλήρως την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει η Xiaomi, η νέα σειρά θα διαθέτει μοντέρνο design αλλά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά φωτογράφισης, χωρίς όμως να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

xiaomi-civi-2.JPG.929a9a3485def77a1c89d4819bdb0732.JPG

Υπάρχουν αναφορές ότι το Civi θα είναι ο διάδοχος της σειράς Mi CC και θα επικεντρώνεται στην κάμερα και τη φωτογραφία. Λέγεται πως θα έχει κάμερες επιπέδου ναυαρχίδας με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να θυμίζουν ένα mid-range τηλέφωνο.

Το Xiaomi Mi CC9 Pro ήταν ένα ενδιαφέρον τηλέφωνο, καθώς διέθετε πέντε κάμερες στο πίσω μέρος με τον βασικό αισθητήρα στα 108MP. Συνοδεύονταν από τηλεφακό 12MP, ευρυγώνιο 20MP, φακού ζουμ 5MP αλλά και φακό macro 2MP. Μπροστά είχε μία selfie κάμερα 32MP ενώ το κόστος του ήταν κάτω από $500 όταν και κυκλοφόρησε. Η Xiaomi ενδεχομένως να ακολουθήσει παρόμοια «συνταγή» και για τη νέα σειρά Civi.

  • Like 1
  • Thanks 2