Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της επετειακής Galaxy S-series της Samsung αλλά και του Galaxy Fold, η Xiaomi θα ανακοινώσει επίσημα το νέο Mi 9.

Στις 20 Φεβρουαρίου, η δημοφιλής Κινέζικη εταιρεία θα παρουσιάσει το ομορφότερο και ισχυρότερο smartphone που έχει παρουσιάσει ποτέ όπως διαφημίζει μέσω των «teaser images» που «ανέβηκαν» από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Κινέζικo κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Στο ένα από τα δύο teasers, φαίνεται ο Roy Wang του συγκροτήματος TFBoys να κρατάει την συσκευή –με θήκη- στα χέρια του, η οποία στο πίσω μέρος διαθέτει τρεις κάμερες και το διπλό φλας τύπου LED σε κάθετη διάταξη στην αριστερή πλευρά. Το Mi 9 αναμένεται να διαθέτει μεγάλη οθόνη τεχνολογίας AMOLED FullHD+  με διαγώνιο κατά πάσα πιθανότητα 6,4 ιντσών. Επίσης θα υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Στη δεξιά πλευρά θα υπάρχει ο volume rocker και το πλήκτρο power on/ off ενώ στην αριστερή θα υπάρχει ένα ακόμη πλήκτρο για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού Xiaoai (ή ενδεχομένως του Google Assistant σε άλλες αγορές). Η μπαταρία αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 3500mAh. Στο εσωτερικό περιμένουμε να υπάρχει το Qualcomm Snapdragon 855 SoC με το X24 modem ενώ η μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος αναμένεται να ξεκινούν από τα 6GB και 128GB αντίστοιχα.

8345c393ly1g04kdpaofaj20u01hc1kx.jpg.bd782689ef53bb86d7cdf1e0ab35d700.jpg

Soyacincau

  • Like 1