Η Xiaomi θα ανακοινώσει επίσημα το Mi Mix 3 σε λιγότερο από μία εβδομάδα –στις 25 Οκτωβρίου- ωστόσο οι τελευταίες φωτογραφίες και «press renders» που διέρρευσαν μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μία σχετικά καλή εικόνα για την εμφάνιση της συσκευής.

Η νέα κορυφαία συσκευή της Xiaomi διαθέτει «full screen design» και 24MP Dual Camera στην πρόσοψη. Οι δύο κάμερες καθώς και ένας ακόμη αισθητήρας -που φαίνεται πως είναι απαραίτητος για το ασφαλές ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου- αποκαλύπτονται με τη βοήθεια ενός «pop-up slider», που όμως δεν γνωρίζουμε αν είναι «χειροκίνητο» ή διαθέτει «motorized» μηχανισμό όπως στην περίπτωση του Oppo Find X. Στο «press render» επίσης διακρίνεται το ακουστικό.  

001.jpg.30bbfe9501ddeda47dd949ccd16a28d2.jpg

Σύμφωνα με μία ακόμη φωτογραφία που διέρρευσε, το Mi Mix 3 δεν θα διαθέτει οθόνη με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά θα διαθέτει ένα συμβατικό αισθητήρα στο πίσω μέρος της συσκευής. Η πλάτη επίσης είναι «γυάλινη» και επομένως υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση. Θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα και μία λευκού χρώματος έκδοση που αντί για γυαλί θα διαθέτει κεραμικό υλικό στην πλάτη. Στις 25 Οκτωβρίου θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

003.jpg.64d0ebda4b437b47ca813a2c4aec40dd.jpg

GSMArena