Η Κινέζικη εταιρεία ZTE ανακοίνωσε το Blade Z Max, που αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του Blade X Max, διαθέτοντας 6,0 ιντσών οθόνη, διπλή κύρια κάμερα και τιμή μόλις $129.

Η συσκευή που βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 435 SoC διαθέτει 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτείνεται με κάρτα μνήμης microSD έως και κατά 128GB), ενώ η οθόνη του υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Η διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος, που συνοδεύεται από LED flash αλλά και από έναν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βασίζεται σε έναν αισθητήρα 16 Megapixels καθώς και σε έναν δεύτερο, στα 2,0 Megapixels.

 

Η ύπαρξη του δεύτερου αισθητήρα προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να χρησιμοποιήσει ωραία εφέ τύπου bokeh στις φωτογραφίες του ωστόσο η κάμερα υποστηρίζει και άλλες λειτουργίες όπως time-lapse, panorama και manual mode.

 

Η εμπρόσθια κάμερα στην πρόσοψη της συσκευής βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels. Η μπαταρία του ZTE Blade Z Max έχει χωρητικότητα 4080mAh ενώ για τη φόρτιση της χρησιμοποιείται υποδοχή τύπου USB Type-C. Όπως αναφέραμε, η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει στα $129 από τις 26 Αυγούστου.

 

Link.png Site: GSMArena