Η ZTE πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα Nubia Z5S μαζί με το μικρό του αδερφάκι Nubia Z5S mini και όπως φαίνεται η εμπορική επιτυχία των νέων συσκευών είναι ήδη εγγυημένη, σύμφωνα με τις προπαραγγελίες τους.

Η ιστοσελίδα online πωλήσεων JD.com, μέσω της οποίας διατίθενται τα δύο νέα μοντέλα, ανακοίνωσε πως οι προπαραγγελίες έχουν ήδη φτάσει τα 2.5 εκ, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί. Αυτό βέβαια πέραν της επιτυχίας της ZTE σημαίνει και την εκθρόνηση της Xiaomi, με ένα ρεκόρ που κρατούσε εδώ και αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με την εταιρεία τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, η αναβαθμισμένη κάμερα και η ελκυστική τιμή είναι τα στοιχεία που οδηγούν τις πωλήσεις των δύο συσκευών σε υψηλά επίπεδα.

 

Να υπενθυμίσουμε πως το ZTE Nubia Z5S έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσηςFullHD τεχνολογίας LCD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz, 2GB μνήμης RAM, 13MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 5MP μπροστινή κάμερα και μπαταρία 2.300mAh. Το μικρότερο μοντέλο προσφέρει τα ίδια υψηλά επίπεδα καμερών, με οθόνη IGZO 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p (HD), επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στα 1.7GHz και μπαταρία 2.000mAh.

 

Οι τιμές των Nubia Z5S και Z5S mini αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 330$ και 250$ αντίστοιχα, ενώ είναι άγνωστο αν και πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/zte_records_25_million_preorders_for_nubia_z5s_and_z5s_mini_-news-7335.php[/url]']GSMArena