Στον εκθεσιακό χώρο της ZTE είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το Axon M, γνωστό και με τη κωδική ονομασία “Multy”, το οποίο διαθέτει δύο οθόνες Full HD (1080 x 1920 pixels).

Οι δύο οθόνες σχηματίζουν μία μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνη 6,75 ιντσών. Δυστυχώς παρατηρείται μία “ασυνέχεια” ανάμεσα στις δύο οθόνες επειδή τα περιθώρια δεν έχουν εξαλειφθεί εντελώς στο σημείο που έχουν επαφή.

Στο εσωτερικό του ZTE Axon M εντοπίζεται το γνωστό system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 821, το οποίο συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Η συσκευή εξοπλίζεται με κύρια κάμερα 20 Megapixels (που είναι και η μοναδική) ενώ από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζουν τα στερεοφωνικά ηχεία και η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3180mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 7.1.2 Nougat και η ZTE έχει αναπτύξει κατάλληλο λογισμικό που επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει τις δύο οθόνες με τέσσερις τρόπους.

Έτσι, το Dual Mode επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί ένα app ανά οθόνη ενώ το Extended Mode δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιήσει το app σε όλη την επιφάνεια των δύο οθονών. Με το Mirror Mode, το ίδιο περιεχόμενο εμφανίζεται και στις δύο οθόνες ενώ με το Traditional Mode η συσκευή μετατρέπεται σε ένα περισσότερο “παραδοσιακό” smartphone, που απεικονίζει το περιεχόμενο σε μία από τις δύο οθόνες.

Η συσκευή κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ από την AT&T με τιμή $725-$750 ενώ θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά μα τιμή κοντά στα €700 σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

P1160208.jpg.e0acbb306fc047f97c69b1501c6fb8ea.jpg

  • Confused 1
  • Sad 1