Ωστόσο, μόνο οι 30 μπορούν να μεταδώσουν βίντεο με τους υπόλοιπους να μπορούν να παρακολουθούν.

Το Telegram επέκτεινε τη δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων που ξεκίνησε τον Ιούνιο για να μπορεί να φιλοξενήσει περισσοτέρους συμμετέχοντες. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων επιτρέπει πλέον έως και 1000 άτομα να συμμετάσχουν σε μια ομαδική βιντεοκλήση. Αν και ο αριθμός των συμμετεχόντων που μπορούν να μεταδώσουν βίντεο παραμένει περιορισμένος στους 30, επιπλέον 970 άτομα μπορούν να συντονιστούν και παρακολουθήσουν.

Όπως ανέφερε η Telegram όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά τη λειτουργία, σχεδίαζε πάντα να αυξήσει τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομαδική συνομιλία καθώς διευρύνει τις κλήσεις μέσω ήχου και βίντεο για να υποστηρίξει ζωντανές εκδηλώσεις. Στη νέα ανακοίνωσή της, η εταιρεία δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αυξάνει το όριο. Επιπλέον, η Telegram ενημέρωσε τη λειτουργία ανταλλαγής βίντεο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα παρακολουθούν σε υψηλότερη ανάλυση. Οι χρήστες μπορούν πλέον να μοιράζονται την οθόνη τους με ήχο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων 1 προς 1 και να ρυθμίζουν τα μηνύματά τους για αυτόματη διαγραφή μετά από ένα μήνα αντί για μία ημέρα ή μία εβδομάδα, όπως επέτρεπαν παλαιότερες επιλογές.

telegram-enimeromeni-ekdosi.JPG.113c99adc2ff556c85717714bd1e3b3e.JPG

Τα ενημερωμένα εργαλεία επεξεργασίας πολυμέσων του Telegram κάνουν το πλάτος του πινέλου μικρότερο κατά τη μεγέθυνση, επιτρέποντας στους χρήστες να σχεδιάζουν λεπτότερες λεπτομέρειες σε φωτογραφίες και βίντεο. Άλλες νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν περισσότερες επιλογές επαναφοράς κωδικού πρόσβασης αλλά και κινούμενα emoji. Συγκεκριμένα για την Android έκδοση της εφαρμογής θα περιλαμβάνονται και ταχύτητες αναπαραγωγής 0,5x, 1,5x και 2x καθώς και νέες κινούμενες εικόνες αποστολής. Την ίδια στιγμή, οι χρήστες iOS θα έχουν πρόσβαση σε μια νέα κάμερα εντός της εφαρμογής που μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα επίπεδα ζουμ της συσκευής, καθώς και τη δυνατότητα προώθησης μηνυμάτων σε πολλούς παραλήπτες.