Το Flipboard κατάφερε να εξαλείψει τον ανταγωνισμό από το CNN… εξαγοράζοντας τον! Έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων, το Flipboard εξαγόρασε το Zite, που είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS, Android και Windows Phone από το CNN.

Το Flipboard θα «σερβίρει» περιεχόμενο από μερικούς από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του CNN όπως οι Jake Tapper (The Lead), John King (Go Politics) και Fareed Zakaria (GPS Daily) ενώ θα κάνει χρήση και του κώδικα του Zite για περισσότερο προσωποποιημένη εμπειρία αλλά και καλύτερες προτάσεις ειδήσεων προς τους αναγνώστες του. Το CNN από την άλλη ελπίζει να αυξήσει τα έσοδα του από την ολοένα αυξανόμενη βάση χρηστών του Flipboard και την περίοπτη θέση που θα έχει στις σελίδες του.

 

«Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για το Flipboard και τους αναγνώστες του. Με τον ερχομό της ομάδας του Zite και της τεχνολογίας του στο Flipboard θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μία ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία σε κάθε αναγνώστη. Χάρη στη συνεργασία μας με το CNN θα μπορέσουμε να παρέχουμε τη κορυφαία ειδησεογραφία που περιμένει το κοινό μας αλλά και θα επεκτείνουμε σημαντικά τη κάλυψη μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μαζί θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στον τρόπο που οι άνθρωποι διαβάζουν και διαμοιράζονται περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει και θα δώσουμε περισσότερα στους αναγνώστες του Flipboard από όσα θέλουν, σε ένα μοναδικό μέρος” δήλωσε ο CEO του Flipboard, Mike McCue.

 

Link.png Site: http://www.nextpowerup.com/news/7835/flipboard-acquires-zite-from-cnn.html[/url]']NextPowerUp