Το BGR ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πρωτότυπου smartphone της Amazon, με τις έξι συνολικά κάμερες. Η ιστοσελίδα επιστρέφει με μία νέα εικόνα που αποκαλύπτει το πραγματικό προϊόν.

Για την ακρίβεια πρόκειται για render και η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της -προέρχεται από σχεδιαστές της Amazon- και πως αυτή είναι η εμφάνιση του προϊόντος, αν και ενδέχεται μέχρι παρουσιαστεί να έχουν βελτιωθεί κάποια στοιχεία. Αν και η εικόνα αποκαλύπτει τον σχεδιασμό, το είδος των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί παραμένουν ακόμη μυστήριο.

 

Όπως συμβαίνει και με τη πρόσοψη, έτσι και το πίσω μέρος μοιάζει να έχει γυαλί στη μεγαλύτερη επιφάνεια του, ενώ γύρω από το κινητό, υπάρχει κάποιο είδος bumper από πλαστικό με αντιολισθητικό φινίρισμα.

 

Το κινητό λέγεται ότι διαθέτει συνολικά έξι κάμερες, οι τέσσερις από τις οποίες χρησιμεύουν για το τρισδιάστατο περιβάλλον εργασίας καθώς και για χειρονομίες. Η Amazon θα παρουσιάσει σύμφωνα με φήμες το κινητό σε περίπου ένα μήνα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κινητό με οθόνη 4.7 ιντσών 720p, για 2GB RAM και για τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm.

Link.png Site: Engadget