Η Amazon ανακοίνωσε μία νέα Alexa-powered συσκευή, η οποία ενσωματώνει μία hands-free depth-sensing camera (με φωτισμό LED), και η οποία είναι σε θέση να εκφράζει την άποψη της για το… ντύσιμο σας.

Βασικά, η συσκευή Echo Look είναι ένα έξυπνο ηχείο Echo που ενσωματώνει επιπλέον μία κάμερα που αντιλαμβάνεται το βάθος, και χρησιμοποιεί υπολογιστική όραση. Ο χρήστης της συσκευής, μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα για να τραβήξει ολόσωμες φωτογραφίες, ώστε να τις δει αργότερα ή μπορεί να ζητήσει από την Alexa να ενεργοποιήσει τη λήψη βίντεο.

 

Όμως υπάρχει ένα ακόμη χαρακτηριστικό, που ονομάζεται Style Check, και το οποίο χρησιμοποιεί “προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης” καθώς και “συμβουλές από ειδικούς στον χώρο της μόδας” για να επιλέξει το κατάλληλο στυλ ντυσίματος για εσάς, αν δώσετε την δυνατότητα στην συσκευή να επιλέξει ανάμεσα από δύο διαφορετικά στυλ.

 

Η επιλογή που θα κάνει, θα βασίζεται στο μέγεθος και στο πόσο σας ταιριάζει το ρούχο, στο styling καθώς και στις τάσεις της μόδας. Οι επιλογές της συσκευής θα είναι όλο και εξυπνότερες όσο περνάει ο καιρός. Θα λαμβάνετε συστάσεις με βάση την καθημερινή σας εμφάνιση ενώ επιπλέον το Echo Look θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες μάρκες καθώς και νέα στυλ. Φυσικά, η συσκευή ενσωματώνει την Alexa και όλες τις δυνατότητες για τις οποίες είναι γνωστή. Το Echo Look είναι διαθέσιμο για την ώρα μόνο με… προσκλήσεις και στοιχίζει $199,99.

 

gallery_286955_3880_196653.jpg

 

Link.png Site: GSMArena