Νέες Alexa-powered συσκευές ανακοίνωσε η Amazon ανανεώνοντας την γκάμα της με τα νέα Echo, Echo Plus, Echo Spot και Echo Connect.

Το νέο Echo είναι πλήρως ανανεωμένο εμφανισιακά σε σχέση με το πρωτότυπο που λανσαρίστηκε πριν από τρία χρόνια και ουσιαστικά έθεσε το στάνταρντ στη κατηγορία. Το νέο μοντέλο διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ηχείων, το οποίο αποτελούν ένα tweeter και ένα woofer 2.5-ιντσών που είναι στραμμένο προς τα κάτω, και το οποίο είναι συμβατό με Dolby.

 

Στον εξοπλισμό του εξακολουθεί να περιλαμβάνεται η far-field τεχνολογία ώστε να μπορεί να ακούσει όσα υπαγορεύει ο χρήστης, ακόμα και όταν το περιβάλλον είναι θορυβώδες, αν και είναι δεύτερης γενιάς και βελτιωμένη. Η συσκευή θα διατεθεί από τις 31 Οκτωβρίου με τιμή $99,99 σε Charcoal Fabric, Heather Gray Fabric, Sandstone Fabric, Oak Finish, Walnut Finish και Silver Finish.

 

gallery_286955_4253_75443.jpg

 

Το νέο Echo Plus έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο και έρχεται επίσης σε Ασημένιο φινίρισμα μαζί με Μαύρο και Λευκό. Η συσκευή περιλαμβάνει smart home hub λειτουργικότητα επιτρέποντας την επικοινωνία με όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι και τον έλεγχο τους, είτε πρόκειται για θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και λαμπτήρες έως έξυπνες κλειδαριές κ.ά.

 

Εκτός από τα παραπάνω, θα μπορεί βεβαίως να κάνει ότι και το απλό Echo. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου και θα έχει κόστος $149,99 (για περιορισμένο διάστημα, θα προσφέρεται μαζί με μία λάμπα Philips Hue).

 

gallery_286955_4253_34795.jpg

 

Η Amazon ανακοίνωσε επίσης και το Echo Spot, το οποίο μοιάζει με… ξυπνητήρι κατά κάποιο τρόπο με την στρογγυλή οθόνη του, έχοντας παρόμοιο ρόλο με αυτόν της οθόνης στο Echo Show. Έτσι, η συσκευή κάνει ουσιαστικά ότι κάνει και το Echo, αλλά η οθόνη δίνει στον χρήστη feedback σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αναζητήσεις του, ενώ μπορεί να δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, δίχως να ρωτήσεις για αυτόν, τους στίχους κάποιου τραγουδιού που παίζει κ.ά.

 

Φυσικά, μπορείτε να δείτε και βίντεο, αν και δεν ξέρουμε πόσο καλή θα ήταν εμπειρία σε μία οθόνη με διαγώνιο 2,5 ιντσών και σε μία συσκευή που ενσωματώνει ηχείο 1,4-inch. Το Echo Spot πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου με τιμή $129,99.

 

gallery_286955_4253_3743.jpg

 

Το Echo Connect έρχεται να συμπληρώσει τις παραπάνω συσκευές, και δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της. Μπορεί και συνδέεται με το τηλέφωνο στο σπίτι, επιτρέποντας στον χρήστη να πραγματοποιεί κλήσεις χρησιμοποιώντας τη συσκευή Echo που έχει στη διάθεση του. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί τοπικές κλήσεις ή ακόμα και να καλέσει κάποιον αριθμό στο εξωτερικό, ανάλογα τις δυνατότητες της σύνδεσης του. Θα διατεθεί στις 31 Δεκεμβρίου με τιμή $34,99.

 

Link.png Site: GSMArena