Η εταιρεία Amazon ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέων Alexa-enabled συσκευών, των Amazon Tap και Echo Dot. Το Echo Dot είναι μία hands-free, voice-controlled που χρησιμοποιεί την γνωστή far-field τεχνολογία αναγνώριση φωνής του Echo.

Οι χρήστες, μπορούν να συνδέσουν το Echo Dot απευθείας σε ηχεία με την χρήση ενός καλωδίου audio ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Bluetooth για να προσθέσουν δυνατότητες voice control στο σύστημα home stereo που διαθέτουν.

 

Το Echo Dot πάντως εξοπλίζεται με το δικό του ηχείο, και έτσι μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι ή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού για να αναλάβει ρόλο voice assistant για τον έλεγχο άλλων έξυπνων συσκευών. Το Echo Dot είναι διαθέσιμο έναντι $89,99 (για τα μέλη του Amazon Prime).

 

https://www.youtube.com/watch?v=24Hz9qjTDfw

 

Το Amazon Tap είναι ένα επίσης Alexa-enabled φορητό (με ενσωματωμένη μπαταρία) ηχείο που ενσωματώνει Bluetooth και WiFi και προσφέρει πλούσιο, full-range ήχο. Με ένα tap στο πλήκτρο για το μικρόφωνο, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να ακούσουν μουσική, να ακούσουν τα νέα, να παραγγείλουν φαγητό ή να ψάξουν για πληροφορίες χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Alexa Voice.

 

Η συσκευή εξοπλίζεται με ηχεία dual stereo που διαθέτουν Dolby και 360° omni-directional audio. To νέο Amazon Tap στοιχίζει $129,99.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5ugqcUYdHRA

 

Link.png Site: GSMArena