Μία νέα OTA ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη για συγκεκριμένους Kindle e-readers, η οποία σύντομα θα εμφανιστεί και σε παλαιότερες εκδόσεις Kindle.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Family Library: δίνεται η δυνατότητα σε λογαριασμούς που συνδέονται με κάποια μέλη της οικογένειας να διαβάσουν το βιβλίο που έχει κατέβει από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.
  • Word Wise: επεξήγηση δύσκολων όρων (οι επεξηγήσεις εμφανίζονται πάνω από τους όρους αυτόματα).
  • Enhanced search: εμπλουτισμένη αναζήτηση με αποτελέσματα όχι μόνο από η βιβλιοθήκη σας αλλά και από τα Goodreads και Kindle Store.
  • About This Book: πληροφορίες για τη βιογραφία του συγγραφέα και για άλλους τίτλους βιβλίων.

Επίσης περιλαμβάνονται και μερικά παλιά χαρακτηριστικά, τα οποία το Amazon επέλεξε να επαναφέρει, όπως το X-Ray και η δυνατότητα εναλλαγής σε διαφορετικές συνδρομές Amazon, όπως Kindle Freetime Unlimited και Kindle Unlimited, καθώς και καλύτερη ενσωμάτωση με το Goodreads.

 

Αν είστε κάτοχος της πρώτης γενιάς Kindle Paperwhite, δηλαδή το αγοράσατε το 2012 ή το πρώτο μισό του 2013, τότε δε θα λάβετε τις περισσότερες ενημερώσεις αλλά θα μείνετε στη 5.4.4, σε αντίθεση με τους κατόχους του νέου Paperwhite, του Kindle Voyage και των πιο πρόσφατων low-end Kindle τα οποία θα αναβαθμιστούν στην 5.6.1.

 

Τέλος, αν δε θέλετε να περιμένετε να λάβετε over-the-air την ενημέρωση, μπορείτε να την κάνετε χειροκίνητα από το συγκεκριμένο link συνδέοντας το Kindle στον υπολογιστή σας.

 

Link.png Site: Gigaom