Η Amazon ανανέωσε το βασικό μοντέλο της σειράς e-reader Kindle, και οι βελτιώσεις συμπεριλαμβάνουν ένα λεπτότερο και ελαφρύτερο σασί, περισσότερη μνήμη (512MB) καθώς και δυνατότητα επιλογής για τους χρήστες ανάμεσα σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Η τιμή παρόλα αυτά παραμένει όμοια με το παρελθόν, δηλαδή στα $80.

Το νέο Kindle είναι ο πρώτος e-reader της Amazon επίσης που διαθέτει υποστήριξη Bluetooth audio, επιτρέποντας σε χρήστες με προβλήματα όρασης, να χρησιμοποιήσουν την συσκευή σε συνδυασμό με wireless headphones και speakers.

 

Η Amazon υποστηρίζει ότι ο νέος, περισσότερο στρογγυλεμένος σχεδιασμός καθιστά το κράτημα του Kindle ευκολότερο. Η οθόνη αφής του e-reader παραμένει όμοια πάντως, με διαγώνιο 6 ιντσών και 167ppi ανάλυση, ενώ η μπαταρία διαρκεί για αρκετές εβδομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τον αποθηκευτικό χώρο, που είναι όμοιος με το παρελθόν.

 

Όσοι χρήστες θέλει ένα Kindle υψηλότερης ανάλυσης, μπορούν πάντως να αποκτήσουν το Kindle Paperwhite που έχει οθόνη 300ppi αλλά κοστίζει $120, και έρχεται επίσης σε λευκό χρώμα. Με το νέο Kindle επίσης, προστέθηκε η δυνατότητα να στέλνετε σημειώσεις σε spreadsheet ή PDF format μέσω email. Η συγκεκριμένη δυνατότητα εξαγωγής σημειώσεων θα προστεθεί και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Kindle, ωστόσο η Amazon δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα συμβεί αυτό.

 

Link.png Site: SlashGear