Σε σημαντική επέκταση της διαθεσιμότητας της υπηρεσίας Music Unlimited αλλά και των ηχείων Echo, προχωρά η Amazon ανακοινώνοντας τη διάθεσή τους σε 28 επιπλέον χώρες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Η υπηρεσία Music Unlimited είναι η απάντηση της Amazon στο Spotify και το Apple Music με περισσότερα από 40 εκατομμύρια τραγούδια, έτοιμα προς streaming μέσω των εφαρμογών της εταιρείας σε iOS και Android συσκευές ή online μέσω του amazonmusic.com. Διαθέσιμα είναι τρία συνδρομητικά πακέτα, με το πρώτο το "προσωπικό" να έχει κόστος €9,99 μηνιαίως για ακρόαση από κάθε εφαρμογή ή συμβατό hardware, ενώ για αναπαραγωγή τραγουδιών μόνο μέσω των Echo ηχείων της Amazon, το κόστος κατεβαίνει στα €3,99 μηνιαίως. Τέλος υπάρχει και το οικογενειακό πακέτο όπου μέχρι 6 άτομα μπορούν να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια ξεχωριστά είτε από smartphone είτε από tablet ή Echo ηχεία με τελικό κόστος €14,99 το μήνα.

 

Παράλληλα η Amazon στις 28 αυτές χώρες δίνει και τη δυνατότητα παραγγελιας της τελευταίας γενιάς του Amazon Echo ηχείου με κόστος €99,99, το οποίο ενσωματώνει τη ψηφιακή βοηθό Alexa που δημιουργεί προσωπικές λίστες μουσικής, απαντά σε ερωτησεις αλλα και ενημερώνει τον χρήστη με προσωπικές πληροφοριες όπως τα επόμενα ραντεβού του.

 

Για την ώρα πάντως όπως βλέπουμε, η δυνατότητα παραγγελίας του Amazon Echo ηχείου δεν έχει ενεργοποιηθεί για τη χώρα μας, ενώ εκτός από την Ελλάδα, η υπηρεσία Music Unlimited αλλά και το ηχείο έρχονται στην Κύπρο, τη Φινλανδία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία κ.α. Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τη streaming υπηρεσία χωρίς να γίνουν συνδρομητές, η Amazon προσφέρει δοκιμαστικό πακέτο τριών μηνών με κόστος €0.99.