Το amazon, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως με αρκετές πρόσθετες υπηρεσίες, ετοιμάζεται να επεκτείνει το δικό του android app store σε 200 χώρες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η χώρα μας.

Το appstore του Amazon είναι ένα ξεχωριστό διαδικτυακό κατάστημα από το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια για την Android συσκευή σας, οι οποίες έχουν περάσει από τον έλεγχο του Amazon παρακάμπτοντας το Play Store της Google. Με το τρόπο αυτό οι προγραμματιστές έχουν έναν ακόμα τρόπο διάθεσης των δημιουργιών τους κυρίως για τις συσκευές tablet που κυκλοφορεί η amazon κάθε χρόνο και αποτελούν το μοναδικό επίσημο τρόπο εγκατάστασης εφαρμογών.

 

Η ανακοίνωση του Amazon αφορά μόνο τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android ενώ δε ξέρουμε αν η επέκταση της εταιρείας θα συνδυαστεί και με διάθεση των υπηρεσιών αγοράς μουσικών κομματιών, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που επίσης διαθέτει η εταιρεία.

 

Αν είστε προγραμματιστής εφαρμογών για το Android, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

 

Link.png Site: https://developer.amazon.com/welcome.html[/url]']amazon mobile app distribution